Mediterreense frikkadelle Skaapworsies op roosmaryntakkies
Teken in Ek wil nie meer ingeteken wees nie Mediterreense frikkadelle deur Vickie de Beer. Foto: Neil Corder
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
Ingredients 2 snye witbrood, gekrummel 125 ml (½ k) gewone jogurt of suurroom 500 g gemaalde beesvleis 1 middelslagui, fyn gekap 5 ml (1 t) mosterdpoeier gerasperde skil van 1 suurlemoen sout en gemaalde swartpeper 24 middelslag- tot groot suurlemoenblare 24 tandestokkies Instructions Krummel die brood in die jogurt in en meng deur, laat staan tot sag. Meng al die bestanddele met die brood en jogurt en vorm klein happiegrootte balletjies met jou hande. Draai ’n suurlemoenblaartjie om elke frikkadelletjie en steek dit met ’n tandestokkie deur die vleis vas. Rooster oor die kole. '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); } '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings MSI is opgewonde om ons eksklusiewe vakansieverkope aan te kondig, wat van 10 Desember tot…
Die lewe is te kort om al jou eie foute te maak. Leer by ander…
Los jy jou potjies se deksels oop of staan jou skoonheidsprodukte in die son? Dan…
Maak hierdie maklike gemmerbier - dit bevat nie gis nie! Dis die heerlikste afkoel-drankie.
Vonkelwyn is ryk aan geskiedenis Die tradisie om met vonkelwyn iets te vier word histories…
Met hierdie wenke sal jy soggens die spreekwoordelike gousblom eerder as die molshoop wees, al…
Hierdie webwerf gebruik koekies.
Aanvaar