Mediterreense frikkadelle Skaapworsies op roosmaryntakkies
Teken in Ek wil nie meer ingeteken wees nie Mediterreense frikkadelle deur Vickie de Beer. Foto: Neil Corder
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
Ingredients 2 snye witbrood, gekrummel 125 ml (½ k) gewone jogurt of suurroom 500 g gemaalde beesvleis 1 middelslagui, fyn gekap 5 ml (1 t) mosterdpoeier gerasperde skil van 1 suurlemoen sout en gemaalde swartpeper 24 middelslag- tot groot suurlemoenblare 24 tandestokkies Instructions Krummel die brood in die jogurt in en meng deur, laat staan tot sag. Meng al die bestanddele met die brood en jogurt en vorm klein happiegrootte balletjies met jou hande. Draai ’n suurlemoenblaartjie om elke frikkadelletjie en steek dit met ’n tandestokkie deur die vleis vas. Rooster oor die kole. '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); } '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings Hoekom dop studente? Of eintlik belangriker: wat laat hulle slaag? Genoeg breinselle en baie ure…
Beste, maklikste sjokoladekoek! Maak 1 groot of 2 middelslagkoeke Bestanddele 500…
Genoeg vir 5 stafies. Bestanddele 2 velle ryspapier 125 ml (½ k) heuning…
Baie van ons het verlede jaar ‘n klomp lesse geleer het, maar dit beteken nie…
Koop 12 goeie varkworsies en druk die vleis uit die derms vir vinnige frikkadelle. …
Wanneer jou selfvertroue wankel en jy jou glans verloor, kan ’n bietjie hulp van kundiges…
Hierdie webwerf gebruik koekies.
Aanvaar