– Resep deur Vickie de Beer. Foto: Johan Wilke
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
Instructions
- Verf 500 g beesfilet met olyfolie.
- Maal swartpeperkorrels fyn tot jy 45 ml (3 e) het.
- Rol die filet in die peper totdat dit heeltemal bedek is.
- Geur met seesout.
- Verhit ’n riffelpan oor hoë hitte.
- Rooster die filet vir sowat 8-12 min. (draai 4 keer en rooster 2-3 min. aan elke kant).
- Haal uit die pan, laat rus vir 5 min. en sny in dun skywe.
- Dreineer intussen 1 x 400 g-blik artisjokharte en 1 x 400 g-blik piment, in kwarte gesny.
- Rangskik die artisjokke, gesnyde piment en filet op ’n groot dienbord.
- Voeg ’n hand vol sondroëtamaties en ’n hand vol vars roketblare by.
- Sit voor met parmesaankrulle.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); } '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings
Ons wil almal die soort vrou wees wat ’n kamer binnestap en selfvertroue uitstraal. Gebruik…
Soos ‘n mens ouer word, raak dit moeiliker om die sigbare tekens van elke verbygaande…
Gebruik ons resep vir basiese soetkoekies en maak hierdie lieflike karamelspringmielies-en-mout-koekies. Die koekieblik sal nie…
Een keer om die son, volg die lief en leed van een familie oor die…
’n Tornado van drama gaan glo Ruiterbosch, die fiktiewe Kaapse woonbuurt waar Suidooster afspeel, dié…
Hierdie gesonde, smaaklike etes is die ideale uitweg vir almal wie se dae te vol…
Hierdie webwerf gebruik koekies.