– Resep deur Vickie de Beer. Foto: Johan Wilke
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
Instructions
- Verf 500 g beesfilet met olyfolie.
- Maal swartpeperkorrels fyn tot jy 45 ml (3 e) het.
- Rol die filet in die peper totdat dit heeltemal bedek is.
- Geur met seesout.
- Verhit ’n riffelpan oor hoë hitte.
- Rooster die filet vir sowat 8-12 min. (draai 4 keer en rooster 2-3 min. aan elke kant).
- Haal uit die pan, laat rus vir 5 min. en sny in dun skywe.
- Dreineer intussen 1 x 400 g-blik artisjokharte en 1 x 400 g-blik piment, in kwarte gesny.
- Rangskik die artisjokke, gesnyde piment en filet op ’n groot dienbord.
- Voeg ’n hand vol sondroëtamaties en ’n hand vol vars roketblare by.
- Sit voor met parmesaankrulle.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); } '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings
Granola is deesdae nie net meer vir ontbyt bedoel nie. Hierdie krakerige kombinasie van sade…
Showmax het pas die amptelike lokprent vir The Mommy Club: Van die Hoofstad, vrygestel. Dis…
Genoeg vir 8 Bestanddele Tertdeeg 375 g koekmeel 2,5 ml (½…
In die derde episode van kykNET se skitterende Kokkedoor Vuur & Vlam-reeks moes die deelnemers…
Deur Maryke Roberts. Foto's: Maryke Roberst en verskaf/Departement Kultuur en Toerisme, Abu Dhabi …
Brandrissies is nie in almal se smaak nie en nie almal se palet hou van…
Hierdie webwerf gebruik koekies.