– Resep deur Vickie de Beer. Foto: Johan Wilke
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
Instructions
- Verf 500 g beesfilet met olyfolie.
- Maal swartpeperkorrels fyn tot jy 45 ml (3 e) het.
- Rol die filet in die peper totdat dit heeltemal bedek is.
- Geur met seesout.
- Verhit ’n riffelpan oor hoë hitte.
- Rooster die filet vir sowat 8-12 min. (draai 4 keer en rooster 2-3 min. aan elke kant).
- Haal uit die pan, laat rus vir 5 min. en sny in dun skywe.
- Dreineer intussen 1 x 400 g-blik artisjokharte en 1 x 400 g-blik piment, in kwarte gesny.
- Rangskik die artisjokke, gesnyde piment en filet op ’n groot dienbord.
- Voeg ’n hand vol sondroëtamaties en ’n hand vol vars roketblare by.
- Sit voor met parmesaankrulle.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); } '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings
Hooffoto: Stavros Cassapis Sedert die eerste episode van Niggies op kykNET uitgesaai is, het…
Adri Joubert was vir twee dekades die koel, kalm, gerusstellende gesig en stem van die…
Daar het ook ’n spesiale gas opgedaag – dié keer was dit Jess van Dyk…
Genoeg vir 4 Bestanddele 15 ml (1 e) olyf- of avokado-olie 1,5 kg lamsvleis…
Die ergste toeriste-gedruis na al die langnaweke het effe bedaar, die kole suis gesellig en…
Die emosie het met tye hoog geloop toe Rian van Heerden die radio-legende Darren Scott…
Hierdie webwerf gebruik koekies.