kategorieë: Ontspanning

MasterChef SA is terug op die kassie!

Die vyfde seisoen van MasterChef South Africa begin môreaand op kanaal S3 (voorheen SABC 3). Kykers kan op Saterdag 14 Julie weer hope kreatiwiteit, opwinding en natuurlik ’n passie vir kos verwag.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }

Deelnemers sal weer voor verskeie uitdagings te staan kom, en van die land beste sjefs ontmoet en sodoende hul vaardighede slyp.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }

Hul kulinêre meesterstukke is te danke aan die Pick n Pay-spens se vars bestanddele. Die mooi spens op die stel is ingerig volgens die handelaar se vlagskipwinkels, insluitende Pick n Pay Waterstone in Kaapstad, Pick n Pay Musgrave in Durban en Pick n Pay Redruth in Johannesburg.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }

The MasterChef Pick n Pay-spens bevat hope vars en ander bestanddele, maar ook unieke PnP-reekse soos Live Well en Let’s Cook.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }

MasterChef SA se vyfde seisoen op Saterdag om 19:30 op S3 en word op Sondae om 18:30 op S2 en Woensdae om 18:00 op S3 herhaal. Die wenner sal op 23 November 2024 aangekondig word.

Kook soos ’n meestersjef:

Probeer gerus Pick n Pay se romerige tagliatelle met bros prosciutto

Bedien 6 | Ongeveer 30 minute

  • 1 pakkie (500 g) PnP-eiertagliatelle
  • 200 g prosciutto crudo, gekap
  • 2 e (30 g) botter
  • 2 knoffelhuisies, fyngekap
  • 2 eiers + 2 eiergele
  • 1 k (250 ml) room
  • ½ k (80 ml)  parmesaankaas, gerasper
  • sout en varsgemaalde peper

  • hand vol vars ertjiespruite
  • geblansjeerde aspersies
  • parmesaankaas

Kook pasta volgens pakkie se instruksies. Hou warm eenkant.

  1. Braai prosciutto in ’n droë pan oor matige hitte tot bros. (Moenie als op een slag ingooi nie, braai stuk vir stuk). Verwyder en hou eenkant.
  2. Voeg botter in dieselfde pan en smelt oor matige hitte
  3. Braai knoffel tot geurig en verwyder pan van hitte.
  4. Klits eiers saam (insluitende eiergele), room en kaas. Geur na smaak.
  5. Gooi pasta weer in pan saam met knoffel en meng.
  6. Voeg eiermengsel by en roer terwyl jy oor lae hitte kook totdat sous verdik, ongeveer 3–5 minute. Geur na smaak.
  7. Sit warm saam met bros prosciutto, ertjiespruite en aspersies voor en sprinkel parmesaankaas oor.

Lees ook: Vyf-vinnige-vrae-Vrydag met Jak de Priester oor KoppieTeeFontein se nuwe seisoen

Deel
Gepubliseer deur
Karlien Meiring

Onlangse plasings

‘The Mommy Club’ se Johandri: “As dit soos hoërskooldrama voel, hou ek my afstand”

Showmax se gewilde werklikheidsreeks, The Mommy Club: Van die Hoofstad bied ’n vars, maar soms…

2 hours Gelede

Nuwe herfsspyskaart by Creation is meer as kos en wyn

Deur Maryke Roberts. Foto’s: Clifford Roberts     Creation het ook pas by die Eat…

3 hours Gelede

Koek met sjokolade en souterige karamel

Lewer 1 groot koek   Bestanddele   Karamel met sout 200 g suiker 60 ml…

4 hours Gelede

Vyf vrae aan Anna Davel oor Suidoosterfees se ‘Konsert van Hoop’

Die 22ste Suidoosterfees word ingelui deur ’n indrukwekkende konsert van populêre en klassieke musiek. Anna…

5 hours Gelede

Vyf-vinnige-vrae-Vrydag met Kristen Raath oor ‘Niggies’ en ma-wees op skerm

Hooffoto: Stavros Cassapis   Sedert die eerste episode van Niggies op kykNET uitgesaai is, het…

7 hours Gelede

PAS BEKEND | Nuwe kykNET-reeks verken dramas en intriges van nuuskantoor

Adri Joubert was vir twee dekades die koel, kalm, gerusstellende gesig en stem van die…

10 hours Gelede

Hierdie webwerf gebruik koekies.