Teken in Ek wil nie meer ingeteken wees nie
Ingredients 30 ml olyfolie 2 uie, gekap 2 knoffelhuisies, gekap 3 cm gemmer, gerasper 45 ml (3 e) Masala-kerriemengsel 1 x 400 g-blik gekapte tamaties 125 ml (½ k) ongegeurde jogurt ’n hand vol vars koljanderblare Instructions Verhit die olyfolie oor ’n matige hitte in ’n middelslagkastrol. Soteer die uie, knoffel en gemmer tot sag en deursigtig. Voeg die masala-kerrie by en braai vir ’n minuut of twee. Voeg die tamaties (ook die vloeistof) by die uiemengsel. Geur goed met sout en gemaalde swartpeper. Verlaag die hitte en voeg die jogurt by. Roer tot die sous deurwarm is.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); } '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); } '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings
Granola is deesdae nie net meer vir ontbyt bedoel nie. Hierdie krakerige kombinasie van sade…
Showmax het pas die amptelike lokprent vir The Mommy Club: Van die Hoofstad, vrygestel. Dis…
Genoeg vir 8 Bestanddele Tertdeeg 375 g koekmeel 2,5 ml (½…
In die derde episode van kykNET se skitterende Kokkedoor Vuur & Vlam-reeks moes die deelnemers…
Deur Maryke Roberts. Foto's: Maryke Roberst en verskaf/Departement Kultuur en Toerisme, Abu Dhabi …
Brandrissies is nie in almal se smaak nie en nie almal se palet hou van…
Hierdie webwerf gebruik koekies.
Aanvaar