Teken in Ek wil nie meer ingeteken wees nie
Ingredients 30 ml olyfolie 2 uie, gekap 2 knoffelhuisies, gekap 3 cm gemmer, gerasper 45 ml (3 e) Masala-kerriemengsel 1 x 400 g-blik gekapte tamaties 125 ml (½ k) ongegeurde jogurt ’n hand vol vars koljanderblare Instructions Verhit die olyfolie oor ’n matige hitte in ’n middelslagkastrol. Soteer die uie, knoffel en gemmer tot sag en deursigtig. Voeg die masala-kerrie by en braai vir ’n minuut of twee. Voeg die tamaties (ook die vloeistof) by die uiemengsel. Geur goed met sout en gemaalde swartpeper. Verlaag die hitte en voeg die jogurt by. Roer tot die sous deurwarm is.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); } '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); } '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings Of jy op soek is na ’n kragtige skootrekenaar om meer as een taak mee…
Om ’n matras aan te skaf is een van die duurste beleggings wat jy sal…
Bestanddele 500 ml (2 k) gevriesde bessies 500 ml (2 k) volroom- Griekse jogurt…
Iemand het uiteindelik kykNET se miljoenrandvraag op die gewilde vasvraprogram Wie word ’n miljoenêr? beantwoord. …
Maak werk van dié kwessies en kry weer woema terug! #rrTussenOns
Die huidige Mej. Suid-Afrika, Mia le Roux, het vandag in ’n video op sosiale media…
Hierdie webwerf gebruik koekies.
Aanvaar