Teken in Ek wil nie meer ingeteken wees nie
Ingredients 30 ml olyfolie 2 uie, gekap 2 knoffelhuisies, gekap 3 cm gemmer, gerasper 45 ml (3 e) Masala-kerriemengsel 1 x 400 g-blik gekapte tamaties 125 ml (½ k) ongegeurde jogurt ’n hand vol vars koljanderblare Instructions Verhit die olyfolie oor ’n matige hitte in ’n middelslagkastrol. Soteer die uie, knoffel en gemmer tot sag en deursigtig. Voeg die masala-kerrie by en braai vir ’n minuut of twee. Voeg die tamaties (ook die vloeistof) by die uiemengsel. Geur goed met sout en gemaalde swartpeper. Verlaag die hitte en voeg die jogurt by. Roer tot die sous deurwarm is.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); } '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); } '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings Hier is 'n paar stappe om jou snyplank behoorlik skoon te maak: Was jou…
Met die griepseisoen net om die draai (April/Junie tot Augustus/September), is dit belangrik om die…
Genoeg vir 8 viskoekies Bestanddele Viskoekies: 500 g gevriesde stokvis olyfolie om mee…
Dié ongewilde karakter is die bombastiese redakteur en trendsetter, Amore Meyer, wat nou die een…
In die 11de episode van Kokkedoor Vuur & Vlam, kykNET se spannende koswerklikheidsreeks, word die…
Die verandering van somer na herfs beteken dat somer-beddegoed deeglik gestoor moet word tot die…
Hierdie webwerf gebruik koekies.
Aanvaar