Teken in Ek wil nie meer ingeteken wees nie
Ingredients 30 ml olyfolie 2 uie, gekap 2 knoffelhuisies, gekap 3 cm gemmer, gerasper 45 ml (3 e) Masala-kerriemengsel 1 x 400 g-blik gekapte tamaties 125 ml (½ k) ongegeurde jogurt ’n hand vol vars koljanderblare Instructions Verhit die olyfolie oor ’n matige hitte in ’n middelslagkastrol. Soteer die uie, knoffel en gemmer tot sag en deursigtig. Voeg die masala-kerrie by en braai vir ’n minuut of twee. Voeg die tamaties (ook die vloeistof) by die uiemengsel. Geur goed met sout en gemaalde swartpeper. Verlaag die hitte en voeg die jogurt by. Roer tot die sous deurwarm is.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); } '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); } '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings Vinnige lamskerrie 4 porsies Bestanddele: 1 ui, fyngekap 100 g kerriepasta 1 kg lamsvleis, in…
Julie: Doen dit in die tuin 1. Snoei rose teen einde Julie of…
As die winter jou vaal en verlep laat voel, is dit tyd vir ’n lekker…
Bak hierdie lieflike en geurige brood en vul jou huis met die hartverwarmende geur van…
Ons wil almal die soort vrou wees wat ’n kamer binnestap en selfvertroue uitstraal. Gebruik…
Soos ‘n mens ouer word, raak dit moeiliker om die sigbare tekens van elke verbygaande…
Hierdie webwerf gebruik koekies.
Aanvaar