Wenk
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }Eksperimenteer nou met eetgoed en energiedrankies wat jy wil gebruik. Moet nooit toegee aan die versoeking om nuwe produkte op die Expo te koop en dit dan vir die eerste keer in die wedren te gebruik nie. Baie atlete voor jou het dit al probeer en uiteindelik van portaloo na portaloo gesteier…
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }Week 16
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); } Maandag: 50 minute (*R) ingesluit 6 *strides
Dinsdag: rus
Woensdag: 40 min (*R), 20 min (*V)
Donderdag: Rus
Vrydag: 40 min van afwisselend 1 min (*R), 1 min (*I) pas
Saterdag of Sondag: 2h30 (*LSA)
*(R) Rustig: hartklop onder 140 slae per minuut, pas – ongeveer 7:45min/km
*(M) Medium: hartklop tusse 140-155 slae per minuut, pas – 7:08min/km
*(V) Vining: hartklop tussen 155-170 slae per minuut, pas – 6:20 min/km
*(I) Interval: hartklop 165 slae per minuut en hoër, pas – 5:51min/km
*(LSA) Lang Stadige Afstand: hartklop onder 140 slae per minuut, pas – 7:45min/km
*tydtoets (time trial) so vining as wat jy die afstand kan hardloop.
* “Strides” vinniger as wedrentempo, maar nie voluit.
*Bekende atleet Elana Meyer het ’n program vir ons ontwerp en sal jou van ’n half marathon tot ’n volle marathon kry met 5h00 as jou mikpunt. Die Sanlam Cape Town Marathon se afsnypunt is ’n rojale sewe uur, so jy het sommer baie ekstra tyd as dit jou eerste marathon is.
Die nuwe kaaskoek! Ons Suid-Afrikaners hou mos van ’n lekker yskastert. Maar ongelukkig is dit…
Genoeg vir 4-6 Bestanddele Sous 60 ml (¼ k) perskeblatjang 60 ml (¼ k)…
In die wêreld van Suid-Afrikaanse musiek is daar sterre, en dan is daar legendes. Jannie…
“Mens weet nooit, terwyl jy bloed en trane stort soos jy aan ’n produksie werk,…
Genoeg vir 4-6. Bestanddele 4 snye bruinbrood, korsies verwyder 125 ml (½ k)…
Is jou beker half leeg of half vol? Maak seker jy hou daardie metaforiese beker…
Hierdie webwerf gebruik koekies.