Deur Vickie de Beer. Foto deur Lee Malan.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
Ingredients
- Klop 250 ml (1 k/ 1 houertjie) mascarpone, 250 ml (1 k) room en 15 ml (1 e) strooisuiker saam tot dit in volume verdubbel.
- Roer die gerasperde skil van 3 lemmetjies by.
- Krummel 1 x 200 g-pak Tennisbeskuitjies.
- Dreineer 2 x 400 g-blikke mango en sny in dun repies.
- Pak lagies van die mascarpone-mengsel, koekiekrummels en mangorepies in 6 glasies en skep die pulp van 2 vars grenadellas bo-op.
- Sit in die yskas tot ná ete en sit voor.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); } '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings
Die nuwe kaaskoek! Ons Suid-Afrikaners hou mos van ’n lekker yskastert. Maar ongelukkig is dit…
Genoeg vir 4-6 Bestanddele Sous 60 ml (¼ k) perskeblatjang 60 ml (¼ k)…
In die wêreld van Suid-Afrikaanse musiek is daar sterre, en dan is daar legendes. Jannie…
“Mens weet nooit, terwyl jy bloed en trane stort soos jy aan ’n produksie werk,…
Genoeg vir 4-6. Bestanddele 4 snye bruinbrood, korsies verwyder 125 ml (½ k)…
Is jou beker half leeg of half vol? Maak seker jy hou daardie metaforiese beker…
Hierdie webwerf gebruik koekies.