Deur Vickie de Beer. Foto deur Lee Malan.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
Ingredients
- Klop 250 ml (1 k/ 1 houertjie) mascarpone, 250 ml (1 k) room en 15 ml (1 e) strooisuiker saam tot dit in volume verdubbel.
- Roer die gerasperde skil van 3 lemmetjies by.
- Krummel 1 x 200 g-pak Tennisbeskuitjies.
- Dreineer 2 x 400 g-blikke mango en sny in dun repies.
- Pak lagies van die mascarpone-mengsel, koekiekrummels en mangorepies in 6 glasies en skep die pulp van 2 vars grenadellas bo-op.
- Sit in die yskas tot ná ete en sit voor.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); } '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings
Granola is deesdae nie net meer vir ontbyt bedoel nie. Hierdie krakerige kombinasie van sade…
Showmax het pas die amptelike lokprent vir The Mommy Club: Van die Hoofstad, vrygestel. Dis…
Genoeg vir 8 Bestanddele Tertdeeg 375 g koekmeel 2,5 ml (½…
In die derde episode van kykNET se skitterende Kokkedoor Vuur & Vlam-reeks moes die deelnemers…
Deur Maryke Roberts. Foto's: Maryke Roberst en verskaf/Departement Kultuur en Toerisme, Abu Dhabi …
Brandrissies is nie in almal se smaak nie en nie almal se palet hou van…
Hierdie webwerf gebruik koekies.