Deur Vickie de Beer. Foto deur Lee Malan.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
Ingredients
- Klop 250 ml (1 k/ 1 houertjie) mascarpone, 250 ml (1 k) room en 15 ml (1 e) strooisuiker saam tot dit in volume verdubbel.
- Roer die gerasperde skil van 3 lemmetjies by.
- Krummel 1 x 200 g-pak Tennisbeskuitjies.
- Dreineer 2 x 400 g-blikke mango en sny in dun repies.
- Pak lagies van die mascarpone-mengsel, koekiekrummels en mangorepies in 6 glasies en skep die pulp van 2 vars grenadellas bo-op.
- Sit in die yskas tot ná ete en sit voor.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); } '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings
Die feestyd is die lekkerste saamkuiertyd. Hier is 10 nostalgiese koekies wat jy hierdie Kersfees…
Kersete is so ’n groot deel van Kersfees waar jy saam met jou mense kan…
Wonder jy wat om te maak vir jou Kersete? Jy is op die regte plek…
Hierdie pastei propvol lekkerte sal sommer ’n hele klomp magies vol maak!
Genoeg vir 8 broodjies. Bestanddele 500 g koekmeel + ekstra 5 ml (1 t)…
Kreatiwiteit is jou kind se geheime wapen vir sukses. En jy het die sleutel om…
Hierdie webwerf gebruik koekies.