Deur Vickie de Beer. Foto deur Lee Malan.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
Ingredients
- Klop 250 ml (1 k/ 1 houertjie) mascarpone, 250 ml (1 k) room en 15 ml (1 e) strooisuiker saam tot dit in volume verdubbel.
- Roer die gerasperde skil van 3 lemmetjies by.
- Krummel 1 x 200 g-pak Tennisbeskuitjies.
- Dreineer 2 x 400 g-blikke mango en sny in dun repies.
- Pak lagies van die mascarpone-mengsel, koekiekrummels en mangorepies in 6 glasies en skep die pulp van 2 vars grenadellas bo-op.
- Sit in die yskas tot ná ete en sit voor.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); } '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings
Sy is nie net die eerste dowe vrou om as Mej. Suid-Afrika gekroon te word…
Het jy geweet dat meer vroue jaarliks aan hartvatsiektes en beroertes sterf as mans? Gelukkig kan…
Resep: 'Dairy Gives You Go' Bestanddele 1 ½ koppie gladde medium-vet maaskaas – kamer…
Daar is baie maniere en wenke om vetplante te laat gedy. Hier is nege wenke…
As Karlien van Jaarsveld die horlosie kon terugdraai, sou sy dieselfde keuses gemaak het, want…
Resep: 'Dairy Gives You Go' Bestanddele 2 koppies koekmeel ¾ koppie Amasi ¼…
Hierdie webwerf gebruik koekies.