Genoeg vir 8
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }• 60 g droë bosbessies
• 100 g droë vye, fyn gekap
• 250 ml (1 k) muskadel
• 115 g sagte botter
• 3 eiergele
• 2 eiers
• 2,5 ml (½ t) kaneel
• 530 g koekmeel
• 10 ml (2 t) kremetart
• 7,5 ml (1½ t) koeksoda
• 250 ml (1 k) melk
• 200 g suiker
• 1 takkie roosmaryn, blaartjies fyn gekap
• 100 g donkersjokolade, fyn gekap
• gerasperde skil van 2 lemoene
1 Voorverhit die oond tot 180 °C. Sproei 8 klein panettone- of kolwyntjiepapiertjies met kooksproei.
2 Week die bosbessies, vye en muskadel vir ’n uur in ’n bakkie.
3 Room die botter, eiergele en eiers met ’n elektriese menger tot lig en donsig.
4 Dreineer die vye en bosbessies.
5 Voeg die kaneel, koekmeel, kremetart, baksoda, melk, suiker, roosmaryn, donkersjokolade, lemoenskil, vye en bosbessies by die eiers in die bak van die menger en meng totdat ’n deeg vorm.
6 Skep die deeg in die voorbereide papiertjies.
7 Bak vir 20-25 min. of tot goudbruin en gaar.
MSI is opgewonde om ons eksklusiewe vakansieverkope aan te kondig, wat van 10 Desember tot…
Die lewe is te kort om al jou eie foute te maak. Leer by ander…
Los jy jou potjies se deksels oop of staan jou skoonheidsprodukte in die son? Dan…
Maak hierdie maklike gemmerbier - dit bevat nie gis nie! Dis die heerlikste afkoel-drankie.
Vonkelwyn is ryk aan geskiedenis Die tradisie om met vonkelwyn iets te vier word histories…
Met hierdie wenke sal jy soggens die spreekwoordelike gousblom eerder as die molshoop wees, al…
Hierdie webwerf gebruik koekies.