Genoeg vir 8
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }• 60 g droë bosbessies
• 100 g droë vye, fyn gekap
• 250 ml (1 k) muskadel
• 115 g sagte botter
• 3 eiergele
• 2 eiers
• 2,5 ml (½ t) kaneel
• 530 g koekmeel
• 10 ml (2 t) kremetart
• 7,5 ml (1½ t) koeksoda
• 250 ml (1 k) melk
• 200 g suiker
• 1 takkie roosmaryn, blaartjies fyn gekap
• 100 g donkersjokolade, fyn gekap
• gerasperde skil van 2 lemoene
1 Voorverhit die oond tot 180 °C. Sproei 8 klein panettone- of kolwyntjiepapiertjies met kooksproei.
2 Week die bosbessies, vye en muskadel vir ’n uur in ’n bakkie.
3 Room die botter, eiergele en eiers met ’n elektriese menger tot lig en donsig.
4 Dreineer die vye en bosbessies.
5 Voeg die kaneel, koekmeel, kremetart, baksoda, melk, suiker, roosmaryn, donkersjokolade, lemoenskil, vye en bosbessies by die eiers in die bak van die menger en meng totdat ’n deeg vorm.
6 Skep die deeg in die voorbereide papiertjies.
7 Bak vir 20-25 min. of tot goudbruin en gaar.
Granola is deesdae nie net meer vir ontbyt bedoel nie. Hierdie krakerige kombinasie van sade…
Showmax het pas die amptelike lokprent vir The Mommy Club: Van die Hoofstad, vrygestel. Dis…
Genoeg vir 8 Bestanddele Tertdeeg 375 g koekmeel 2,5 ml (½…
In die derde episode van kykNET se skitterende Kokkedoor Vuur & Vlam-reeks moes die deelnemers…
Deur Maryke Roberts. Foto's: Maryke Roberst en verskaf/Departement Kultuur en Toerisme, Abu Dhabi …
Brandrissies is nie in almal se smaak nie en nie almal se palet hou van…
Hierdie webwerf gebruik koekies.