Die meeste gesondheidswinkels verkoop klapperbotter. Jy kan jou eie maak deur sowat 500 ml (2 k) fyn, droë klapper vir 15-20 min. in ’n voedselverwerker te verwerk tot ’n dik pasta vorm. Skraap die sykante deurlopend af sodat die mengsel voortdurend met die lemme in aanraking kom. Geur met ’n knypie sout.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
MSI is opgewonde om ons eksklusiewe vakansieverkope aan te kondig, wat van 10 Desember tot…
Die lewe is te kort om al jou eie foute te maak. Leer by ander…
Los jy jou potjies se deksels oop of staan jou skoonheidsprodukte in die son? Dan…
Maak hierdie maklike gemmerbier - dit bevat nie gis nie! Dis die heerlikste afkoel-drankie.
Vonkelwyn is ryk aan geskiedenis Die tradisie om met vonkelwyn iets te vier word histories…
Met hierdie wenke sal jy soggens die spreekwoordelike gousblom eerder as die molshoop wees, al…
Hierdie webwerf gebruik koekies.