Deur Vickie de Beer. Foto: Charles Russel.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
Instructions
- Maak een hoeveelheid van die basiese sponskoekresep.
- Spuit 2 Madeleine-pannetjies met kleefwerende kossproei.
- Meng 45 ml tiemieblaartjies by die deeg en skep in die pannetjies.
- Bak vir 10 min. tot gaar.
- Maak die basiese Royal-versiersel (sien onder) en verdun met die sap van 1 suurlemoen.
- Doop die bokant van die Madeleines daarin en laat set.
Basiese Royal-versiersel:
Meng 1 eierwit en 250 ml (1 k) gesifte versiersuiker tot glad.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); } '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings
MSI is opgewonde om ons eksklusiewe vakansieverkope aan te kondig, wat van 10 Desember tot…
Die lewe is te kort om al jou eie foute te maak. Leer by ander…
Los jy jou potjies se deksels oop of staan jou skoonheidsprodukte in die son? Dan…
Maak hierdie maklike gemmerbier - dit bevat nie gis nie! Dis die heerlikste afkoel-drankie.
Vonkelwyn is ryk aan geskiedenis Die tradisie om met vonkelwyn iets te vier word histories…
Met hierdie wenke sal jy soggens die spreekwoordelike gousblom eerder as die molshoop wees, al…
Hierdie webwerf gebruik koekies.