Deur Vickie de Beer. Foto: Charles Russel.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
Instructions
- Maak een hoeveelheid van die basiese sponskoekresep.
- Spuit 2 Madeleine-pannetjies met kleefwerende kossproei.
- Meng 45 ml tiemieblaartjies by die deeg en skep in die pannetjies.
- Bak vir 10 min. tot gaar.
- Maak die basiese Royal-versiersel (sien onder) en verdun met die sap van 1 suurlemoen.
- Doop die bokant van die Madeleines daarin en laat set.
Basiese Royal-versiersel:
Meng 1 eierwit en 250 ml (1 k) gesifte versiersuiker tot glad.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); } '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings
Hier is 10 maniere om jou meer gemotiveerd te maak om te oefen: Oefen…
Genoeg vir 6 Bestanddele 60 ml (¼ k) olyf- of avokado-olie sout…
Dis herfstyd in die Kaap en met hierdie seisoensverandering waai die winde van verandering baie…
Jy herken waarskynlik Laura-Lee Mostert vir haar komiese talent as die flambojante drama-onderwyseres, Driena, in…
In die vierde episode van Kokkedoor Vuur & Vlam, kykNET se koswerklikheidsreeks waar vlamme en…
Vir 2 middelslagterte Bestanddele Deeg: 500 ml (2 k) meel 10 ml (2…
Hierdie webwerf gebruik koekies.