Resep deur Rediscover Dairy
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
1 koppie lae vet maaskaas (jy kan ook volroom of vetvrye gladde maaskaas gebruik)
4 groot eiers
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }10 eetl hawermoutmeel (85gms)
4 eetl gemaalde vlasaad of vlasaad meel (flaxseed)
4 eetl gekapte grasuie (opsioneel)
¼ teelp sout
¼ teelp bakpoeier
¼ teelp gemaalde swartpeper
80 gram gerasperde mozzarella of cheddarkaas (opsioneel) – ongeveer 10 g per wafel
Plaas al die bestanddele behalwe die kaas in ‘n bak en klits tot goed gemeng.
Laat staan vir 5 – 10 minute om effens te verdik en dat die vog deur die hawermoutmeel geabsorbeer word.
Verhit ’n kleefvrye wafelpan tot warm en gereed vir bak. Spuit liggies met kooksproei of gebruik bietjie olie indien nodig. As die wafelpan egter kleefvry is, benodig dit geen olie nie.
Sprinkel ‘n bietjie kaas liggies op die basis van die wafelpan wat jy gebruik en skep dan ongeveer ¼ koppie beslag op die pan. Die hoeveelheid sal wissel na gelang van die grootte van jou wafelmaker. Sprinkel nog ‘n bietjie kaas oor die beslag, maak die wafelpan toe en bak tot goudbruin aan albei kante.
Skep die wafel uit op ‘n opdienbord en bedien met ‘n gebakte eier, roomkaas, avokadopeer en salm.
Daar het ook ’n spesiale gas opgedaag – dié keer was dit Jess van Dyk…
Genoeg vir 4 Bestanddele 15 ml (1 e) olyf- of avokado-olie 1,5 kg lamsvleis…
Die ergste toeriste-gedruis na al die langnaweke het effe bedaar, die kole suis gesellig en…
Die emosie het met tye hoog geloop toe Rian van Heerden die radio-legende Darren Scott…
Onthou jy knus voorleestydjies op jou ma of ’n ander volwassene se skoot? Dis vandag…
Strooikussings helder ‘n leefvertrek op. Dit is ‘n nuttige en bekostigbare bykomstigheid vir enige vertrek,…
Hierdie webwerf gebruik koekies.