Resep deur Rediscover Dairy

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }

BESTANDDELE

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }

1 koppie lae vet maaskaas (jy kan ook volroom of vetvrye gladde maaskaas gebruik)

4 groot eiers

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }

10 eetl hawermoutmeel (85gms)

4 eetl gemaalde vlasaad of vlasaad meel (flaxseed)

4 eetl gekapte grasuie (opsioneel)

¼ teelp sout

¼ teelp bakpoeier

¼ teelp gemaalde swartpeper

80 gram gerasperde mozzarella of cheddarkaas (opsioneel) – ongeveer 10 g per wafel

METODE

Plaas al die bestanddele behalwe die kaas in ‘n bak en klits tot goed gemeng.

Laat staan vir 5 – 10 minute om effens te verdik en dat die vog deur die hawermoutmeel geabsorbeer word.

Verhit ’n kleefvrye wafelpan tot warm en gereed vir bak. Spuit liggies met kooksproei of gebruik bietjie olie indien nodig. As die wafelpan egter kleefvry is, benodig dit geen olie nie.

Sprinkel ‘n bietjie kaas liggies op die basis van die wafelpan wat jy gebruik en skep dan ongeveer ¼ koppie beslag op die pan. Die hoeveelheid sal wissel na gelang van die grootte van jou wafelmaker. Sprinkel nog ‘n bietjie kaas oor die beslag, maak die wafelpan toe en bak tot goudbruin aan albei kante.

Skep die wafel uit op ‘n opdienbord en bedien met ‘n gebakte eier, roomkaas, avokadopeer en salm.

Lees ook: Eier- en glutenvrye pannekoeke met karamel-appels

Deel
Gepubliseer deur
Karlien Meiring

Onlangse plasings

MSI Vakansieverkope: Maak die Perfekte Geskenk Oop Hierdie Seisoen!

MSI is opgewonde om ons eksklusiewe vakansieverkope aan te kondig, wat van 10 Desember tot…

2 days Gelede

Maak vanjaar jou beste jaar

Die lewe is te kort om al jou eie foute te maak. Leer by ander…

3 days Gelede

Skoonheidsprodukte: foute wat almal maak

Los jy jou potjies se deksels oop of staan jou skoonheidsprodukte in die son? Dan…

3 days Gelede

Maklike gemmerbier – sonder gis

Maak hierdie maklike gemmerbier - dit bevat nie gis nie! Dis die heerlikste afkoel-drankie.

3 days Gelede

Ken jou vonkelwyn

Vonkelwyn is ryk aan geskiedenis Die tradisie om met vonkelwyn iets te vier word histories…

3 days Gelede

5 maniere om jou dag reg te begin

Met hierdie wenke sal jy soggens die spreekwoordelike gousblom eerder as die molshoop wees, al…

3 days Gelede

Hierdie webwerf gebruik koekies.