Maak self ’n Appelkrans. Hierdie kom oorspronklik uit ’n storie in die Desember 2006-uitgawe van rooi rose. Deur René Slee, foto’s deur Leana Clunies-Ross
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
1 Laat lê ’n oasiskrans in water tot dit deurweek is.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }2 Druk eers die krans vol varinkies (jy kan ook konifeertakkies, fynbos, kuslaventel en peperboomtakkies gebruik, of akkerblare een-een indruk) en versier die blaarkrans dan met saadkoppe en appels. Anker die appels (soos bo verduidelik) met sosatiestokkies vas.
3 Voltooi die krans deur ’n glaswindskerm in die middel te sit en binne-in ’n potjie waarin lang, rooi kallalelies staan gemaak word. ’n Lekker lang, vet kers in die skerm pleks van die blomme sal net so effektief lyk.
Iewers op ’n eiland met ’n toring staan nog ’n skatkis wat R1 miljoen kontant…
Maak 30 koekies • 500 ml (2 k) koekmeel • 80 ml (1⁄3 k) kakao…
Geurige tamatie-en-wors-gebak. Resep deur Vickie de Beer Lees ook: Geurige worsies met sampioene en…
Vir hierdie heerlike gebakte Carbonara druk jy die blokkies mozzarella tussen die pennepasta in! Resep…
Ribollita is ’n Toskaanse sopbredie. Dit word soos ’n sop gemaak maar is so lekker…
Kaas-en-Marmite-mosbolletjiebrood deur Vickie de Beer. Foto: Lindy Kriek
Hierdie webwerf gebruik koekies.