kategorieë: KosEnglish recipes

Luxury chocolate chips

Serves 30 thin rods

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
  • 300 g dark chocolate
  • 125 ml glazed ginger
  • 125 ml glazed or candied orange peel
  • 125 ml pecans, roughly chopped
  • 125 ml chocolate malt balls, halved

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }

1 Melt the chocolate in a double boiler while constantly stirring.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }

2 Line a baking tray of 23 cm x 33 cm with non-stick baking paper, cover the sides. Spray lightly with non-stick spray.

3 Pour the melted chocolate onto the baking sheet and shake gently to spread the chocolate evenly.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }

4 Sprinkle the rest of the ingredients evenly over the chocolate and let stand for 3-4 hours or overnight to set at room temperature.

5 Turn the chocolate carefully out and cut into bars. Store it in an airtight container in the refrigerator for up to two weeks – if you can hide it deep enough!

Deel
Gepubliseer deur
Nicole Kemp

Onlangse plasings

10 dinge wat met jou vel gebeur soos wat jy ouer word

Oudword is onvermydelik. Dit is dus belangrik om voorbereid te wees op wat kom deur…

15 hours Gelede

Wanneer seks seer is… | Wat is die oorsake en behandelingsmoontlikhede?

Deur Mariette Snyman       “Pynlike seks is ongelukkig iets wat ek daagliks in die…

16 hours Gelede

Koop MSI se terug-skool-toe-aanbiedinge!

    Koop MSI se terug-skool-toe-aanbiedinge hier!     Modern 14 F13MG      Kleinhandelaar:…

20 hours Gelede

Bernice West oor ouerskap: ‘Daar is nie woorde nie…’

Foto's: Instagram/Bernice West   Die Suid-Afrikaanse sangeres Bernice West en haar man, Jannes Erasmus, het…

2 days Gelede

5 vinnige visresepte vir aandete

Aan die einde van ’n lang dag het mens nie lus vir ure voor die…

2 days Gelede

Mango-en-klapper-yskastert met pynappelgranita

Die nuwe kaaskoek! Ons Suid-Afrikaners hou mos van ’n lekker yskastert. Maar ongelukkig is dit…

5 days Gelede

Hierdie webwerf gebruik koekies.