Serves 30 thin rods
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
1 Melt the chocolate in a double boiler while constantly stirring.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }2 Line a baking tray of 23 cm x 33 cm with non-stick baking paper, cover the sides. Spray lightly with non-stick spray.
3 Pour the melted chocolate onto the baking sheet and shake gently to spread the chocolate evenly.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }4 Sprinkle the rest of the ingredients evenly over the chocolate and let stand for 3-4 hours or overnight to set at room temperature.
5 Turn the chocolate carefully out and cut into bars. Store it in an airtight container in the refrigerator for up to two weeks – if you can hide it deep enough!
Ons wil almal die soort vrou wees wat ’n kamer binnestap en selfvertroue uitstraal. Gebruik…
Soos ‘n mens ouer word, raak dit moeiliker om die sigbare tekens van elke verbygaande…
Gebruik ons resep vir basiese soetkoekies en maak hierdie lieflike karamelspringmielies-en-mout-koekies. Die koekieblik sal nie…
Een keer om die son, volg die lief en leed van een familie oor die…
’n Tornado van drama gaan glo Ruiterbosch, die fiktiewe Kaapse woonbuurt waar Suidooster afspeel, dié…
Hierdie gesonde, smaaklike etes is die ideale uitweg vir almal wie se dae te vol…
Hierdie webwerf gebruik koekies.