Serves 4
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }Preheat the oven to 200 ° C.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
1 Mix the butter, garlic and herbs and season with salt and pepper. Set aside.
2 Cut the ciabatta into 3cm slices, but do not cut right through.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }3 Spread the herb butter on both sides of the slices.
4 Place a slice of Camembert between each slice.
5 Wrap the bread in foil. Place on a baking sheet and bake for 20 minutes or until heated through.
6 Remove and open the top of the bread. Sprinkle with olive oil. Place under the grill for 5-10 minutes until crisp and golden brown.
Aan die einde van ’n lang dag het mens nie lus vir ure voor die…
Die nuwe kaaskoek! Ons Suid-Afrikaners hou mos van ’n lekker yskastert. Maar ongelukkig is dit…
Genoeg vir 4-6 Bestanddele Sous 60 ml (¼ k) perskeblatjang 60 ml (¼ k)…
In die wêreld van Suid-Afrikaanse musiek is daar sterre, en dan is daar legendes. Jannie…
“Mens weet nooit, terwyl jy bloed en trane stort soos jy aan ’n produksie werk,…
Genoeg vir 4-6. Bestanddele 4 snye bruinbrood, korsies verwyder 125 ml (½ k)…
Hierdie webwerf gebruik koekies.