kategorieë: KosEnglish recipes

Luxurious ciabatta garlic bread

Serves 4

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
  • 80 ml (1/3 cup) butter, softened
  • 6 cloves garlic, crushed
  • Handful of parsley, thyme, rosemary and chives, chopped
  • salt and pepper
  • 1 ciabatta, cut (we used an olive ciabatta)
  • 1 Camembert, thinly sliced
  • 15 ml (1 tbsp.) olive oil

Preheat the oven to 200 ° C.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }

1 Mix the butter, garlic and herbs and season with salt and pepper. Set aside.

2 Cut the ciabatta into 3cm slices, but do not cut right through.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }

3 Spread the herb butter on both sides of the slices.

4 Place a slice of Camembert between each slice.

5 Wrap the bread in foil. Place on a baking sheet and bake for 20 minutes or until heated through.

6 Remove and open the top of the bread. Sprinkle with olive oil. Place under the grill for 5-10 minutes until crisp and golden brown.

Deel
Gepubliseer deur
Nicole Kemp

Onlangse plasings

5 vinnige visresepte vir aandete

Aan die einde van ’n lang dag het mens nie lus vir ure voor die…

27 mins Gelede

Mango-en-klapper-yskastert met pynappelgranita

Die nuwe kaaskoek! Ons Suid-Afrikaners hou mos van ’n lekker yskastert. Maar ongelukkig is dit…

3 days Gelede

Steak-en-sampioen-roerbraai

Genoeg vir 4-6 Bestanddele   Sous 60 ml (¼ k) perskeblatjang 60 ml (¼ k)…

3 days Gelede

Vyf-vinnige-vrae-Vrydag met musieklegende Jannie du Toit oor sy opwindende jaar wat voorlê

In die wêreld van Suid-Afrikaanse musiek is daar sterre, en dan is daar legendes. Jannie…

3 days Gelede

‘Die Byl’ groet ná ses seisoene

“Mens weet nooit, terwyl jy bloed en trane stort soos jy aan ’n produksie werk,…

3 days Gelede

Frikkadelle in tamatiesous

Genoeg vir 4-6.   Bestanddele   4 snye bruinbrood, korsies verwyder 125 ml (½ k)…

3 days Gelede

Hierdie webwerf gebruik koekies.