Luukse garnaal en rysslaai Teken in Ek wil nie meer ingeteken wees nie Luukse garnaal en rysslaai deur Vickie de Beer. Bygestaan deur Lichelle May en Inemarie Rabie. Foto’s deur Lee Schwagele van www.crphotogrpahic.co.za
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
Ingredients Vir die slaaisous 10 ml (2 t) gerasperde gemmer 10 ml (2 t) fyn gekapte knoffel 1 brandrissie, gekap 15 ml (1 e) sojasous 15 ml (1 e) heuning 30 ml (2 e) lemmetjiesap 30 ml (2 e) olyfolie Vir die slaai 500 g gaar Spekko Royal Umbrella Jasmynrys 16 garnale, skoon- en gaargemaak 1 mango, geskil en in blokkies gesny 1 klein papaya, geskil en in blokkies gesny 1 pynappel, geskil en in blokkies gesny 1 komkommer, in blokkies gesny 2 sprietuie, fyngekap 2 groot hande vol koljanderblare, ruweg gekap 100 g grondboontjies, gerooster Instructions Vir die slaaisous, meng al die bestandele saam en geur na smaak. Plaas die rys in ’n slaaibak, meng die mango, papaya, pynappel, komkommer, sprietuie, koljander en grondboontjies deur die rys, rangskik die garnale, bo-op. Giet die slaaisous oor net voor opdiening.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); } '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings Kan my kat of hond ook Alzheimersiekte kry? Dis wat jy moet weet oor "canine…
Sodra jy dink jy het al die voorskrifte onder die knie, hoor jy daar is…
Het jy geweet jou baba of peuter moet letterlik leer om sintuiglike inligting te filtreer…
Die nuwe (en gesonder!) pizza - in slaai-vorm!
Genoeg vir 6 Bestanddele 625 ml (2½ k) tee-en-vrugtesap 30 ml (2 e) gelatienpoeier…
Buiten vir sy uitsonderlike talent as musikant en liedjieskrywer, is Len Muller ook bekend as…
Hierdie webwerf gebruik koekies.
Aanvaar