genoeg vir 4
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }• 250 g pancetta
• 500 g vermicelli
• 4 eiers
• 180 ml room
• 2 knoffelhuisies, fyn gekap
• 30 ml (2 e) truffelolie
• 100 g parmesaankaas, gerasper
1 Voorverhit die oond tot 180 °C. Pak die pancetta op ’n bakplaat en bak vir 7-8 min. of tot bros en goudkleurig. Haal uit en hou eenkant.
2 Kook die pasta vir 8 min. of tot al dente in ’n groot kastrol vol gesoute kookwater. Dreineer die pasta maar hou 125 ml van die pastawater in die kastrol. Hou die pasta eenkant.
3 Klits die eiers en room in ’n maatbeker en geur met sout en swartpeper.
4 Sit die knoffel, pasta, truffelolie en eiermengsel in die kastrol met die pastawater. Roer deurentyd oor lae hitte totdat die sous verdik. Geur met sout en swartpeper.
5 Sit voor met die bros pancetta en parmesaankaas.
Granola is deesdae nie net meer vir ontbyt bedoel nie. Hierdie krakerige kombinasie van sade…
Showmax het pas die amptelike lokprent vir The Mommy Club: Van die Hoofstad, vrygestel. Dis…
Genoeg vir 8 Bestanddele Tertdeeg 375 g koekmeel 2,5 ml (½…
In die derde episode van kykNET se skitterende Kokkedoor Vuur & Vlam-reeks moes die deelnemers…
Deur Maryke Roberts. Foto's: Maryke Roberst en verskaf/Departement Kultuur en Toerisme, Abu Dhabi …
Brandrissies is nie in almal se smaak nie en nie almal se palet hou van…
Hierdie webwerf gebruik koekies.