kategorieë: Kos

Luukse Carbonara met truffelolie en bros pancetta

genoeg vir 4

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }

• 250 g pancetta
• 500 g vermicelli
• 4 eiers
• 180 ml room
• 2 knoffelhuisies, fyn gekap
• 30 ml (2 e) truffelolie
• 100 g parmesaankaas, gerasper

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }

1 Voorverhit die oond tot 180 °C. Pak die pancetta op ’n bakplaat en bak vir 7-8 min. of tot bros en goudkleurig. Haal uit en hou eenkant.
2 Kook die pasta vir 8 min. of tot al dente in ’n groot kastrol vol gesoute kookwater. Dreineer die pasta maar hou 125 ml van die pastawater in die kastrol. Hou die pasta eenkant.
3 Klits die eiers en room in ’n maatbeker en geur met sout en swartpeper.
4 Sit die knoffel, pasta, truffelolie en eiermengsel in die kastrol met die pastawater. Roer deurentyd oor lae hitte totdat die sous verdik. Geur met sout en swartpeper.
5 Sit voor met die bros pancetta en parmesaankaas.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Deel
Gepubliseer deur
Michelle Nortje

Onlangse plasings

MSI Vakansieverkope: Maak die Perfekte Geskenk Oop Hierdie Seisoen!

MSI is opgewonde om ons eksklusiewe vakansieverkope aan te kondig, wat van 10 Desember tot…

3 days Gelede

Maak vanjaar jou beste jaar

Die lewe is te kort om al jou eie foute te maak. Leer by ander…

3 days Gelede

Skoonheidsprodukte: foute wat almal maak

Los jy jou potjies se deksels oop of staan jou skoonheidsprodukte in die son? Dan…

3 days Gelede

Maklike gemmerbier – sonder gis

Maak hierdie maklike gemmerbier - dit bevat nie gis nie! Dis die heerlikste afkoel-drankie.

4 days Gelede

Ken jou vonkelwyn

Vonkelwyn is ryk aan geskiedenis Die tradisie om met vonkelwyn iets te vier word histories…

4 days Gelede

5 maniere om jou dag reg te begin

Met hierdie wenke sal jy soggens die spreekwoordelike gousblom eerder as die molshoop wees, al…

4 days Gelede

Hierdie webwerf gebruik koekies.