Bestanddele
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
- 4 eiers, geskei
- 250 ml strooisuiker
- 125 ml kookwater
- 125 ml olie
- 250 ml koekmeel
- 20 ml bakpoeier
- 125 ml kakao
- knypie sout
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
Sous
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
- Kook 250 ml kookwater en 250 ml strooisuiker in ’n kastrolletjie tot die suiker opgelos is.
- Roer 45 ml Kahlua-likeur by en kook vir nog 1 min.
Versiersel
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
- Klop 250 ml room styf.
- Roer 397 g (1 blik) karamelkondensmelk tot glad en vou by die room in.
- 1 Flake-sjokolade
Metode
Voorverhit die oond tot 180 °C.
- Spuit ’n tertpan met ’n deursnit van 28 cm met kleefwerende kossproei.
- Klits die eiergele en strooisuiker tot liggeel en romerig. Roer die kookwater en olie bymekaar.
- Sif die meel, bakpoeier, kakao en sout saam. Roer die oliemengsel en meelmengsel om die beurt by.
- Klits die eierwitte tot stywe-puntstadium. Vou by die beslag in.
- Skep die beslag in die oondbak en bak vir 30 min. of tot ’n toetspen skoon uitkom.
- Gooi die warm sous oor die tert sodra dit uit die oond kom.
- Laat afkoel en smeer die versiersel oor die tert.
- Breek die Flake in skerwe en strooi oor.
Onlangse plasings
MSI is opgewonde om ons eksklusiewe vakansieverkope aan te kondig, wat van 10 Desember tot…
Die lewe is te kort om al jou eie foute te maak. Leer by ander…
Los jy jou potjies se deksels oop of staan jou skoonheidsprodukte in die son? Dan…
Maak hierdie maklike gemmerbier - dit bevat nie gis nie! Dis die heerlikste afkoel-drankie.
Vonkelwyn is ryk aan geskiedenis Die tradisie om met vonkelwyn iets te vier word histories…
Met hierdie wenke sal jy soggens die spreekwoordelike gousblom eerder as die molshoop wees, al…
Hierdie webwerf gebruik koekies.