kategorieë: GebakKos

Lemoenchiffonkoek

Versiersuiker
• 80 ml (1/3 k) sagte botter
• 750 ml (3 k) versiersuiker, gesif
• lemoensap

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }

Room die botter en versiersuiker tot glad. Voeg genoeg lemoensap by om ’n sagte smeer te maak sodat dit egalig kan smeer.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }

Gekristalliseerde lemoenskil

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
  1. Spoel 2 lemoene goed af, skil met ’n groenteskiller, en sny die skil in dun repies.
  2. Smelt 250 ml (1 k) suiker in 250 ml (1 k) water in ’n middelslag-kastrol.
  3. Voeg die lemoenskil by en kook vir 10 min. Haal die skil uit die stroop en laat vir 5 min. afkoel. Sit op die koek vir versiering.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
Deel
Gepubliseer deur
Michelle Nortje

Onlangse plasings

Geroosterde pampoenskywe met tiemie-en-parmesaan-granola

Granola is deesdae nie net meer vir ontbyt bedoel nie. Hierdie krakerige kombinasie van sade…

2 days Gelede

‘The Mommy Club: Van die Hoofstad’: Ontmoet die glansryke vroue van die splinternuwe werklikheidsreeks

Showmax het pas die amptelike lokprent vir The Mommy Club: Van die Hoofstad, vrygestel. Dis…

2 days Gelede

Appel-peer-en-karamel-tert

Genoeg vir 8       Bestanddele   Tertdeeg 375 g koekmeel  2,5 ml (½…

2 days Gelede

‘Kokkedoor Vuur & Vlam’: Klein vissies kelder een span en laat ’n ander span juig!

In die derde episode van kykNET se skitterende Kokkedoor Vuur & Vlam-reeks moes die deelnemers…

3 days Gelede

Suid-Afrika skitter by Louvre Abu Dhabi

Deur Maryke Roberts. Foto's: Maryke Roberst en verskaf/Departement Kultuur en Toerisme, Abu Dhabi    …

3 days Gelede

Hoe om brandrissie-olie te maak

Brandrissies is nie in almal se smaak nie en nie almal se palet hou van…

3 days Gelede

Hierdie webwerf gebruik koekies.