Serves 4
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }8 lamb sausages
15 ml (1 tablespoon) heated olive or avocado oil
One chopped onion
1 x 410g tin of Mexican flavored tomatoes
2 sprigs of rosemary
1 x 400g tin of cannelini beans
salt and ground black pepper
nacho chips, for serving
1 Fry the lamb sausages in heated olive or avocado oil over medium high heat until golden brown. Remove and set aside.
2 Fry the onion and garlic for 5 minutes in the same pan until soft. Add the tomatoes and rosemary. Bring to a boil.
3 Mix in the drained cannelini beans and bring to a boil. Season with salt and ground black pepper. Add the sausages and let it heat through.
4 Serve with nacho chips.
Die veelsydige Shaun Scrooby van Vuur op die Remhoogte-landgoed het in die vyfde episode van…
Showmax se splinternuwe werklikheidsreeks, The Mommy Club: Van die Hoofstad bied binnekort ’n vars blik…
Tuiniers het dikwels letterlik en figuurlik hul hande vol aan die einde van die tuinmaakseisoen…
Die bekroonde aktrise en kinderboekskrywer, Crystal-Donna Roberts, is Donderdagoggend op 41-jarige ouderdom oorlede ná 'n…
Hierdie en vele ander verhale word opgediep in die tweede reeks van Die Storie van…
Nadat die Proteas Saterdag die Engeland-span met sewe paaltjies in Karatsji oorrompel het, is Suid-Afrikaners…
Hierdie webwerf gebruik koekies.