Serves 4
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }8 lamb sausages
15 ml (1 tablespoon) heated olive or avocado oil
One chopped onion
1 x 410g tin of Mexican flavored tomatoes
2 sprigs of rosemary
1 x 400g tin of cannelini beans
salt and ground black pepper
nacho chips, for serving
1 Fry the lamb sausages in heated olive or avocado oil over medium high heat until golden brown. Remove and set aside.
2 Fry the onion and garlic for 5 minutes in the same pan until soft. Add the tomatoes and rosemary. Bring to a boil.
3 Mix in the drained cannelini beans and bring to a boil. Season with salt and ground black pepper. Add the sausages and let it heat through.
4 Serve with nacho chips.
Of jy op soek is na ’n kragtige skootrekenaar om meer as een taak mee…
Om ’n matras aan te skaf is een van die duurste beleggings wat jy sal…
Bestanddele 500 ml (2 k) gevriesde bessies 500 ml (2 k) volroom- Griekse jogurt…
Iemand het uiteindelik kykNET se miljoenrandvraag op die gewilde vasvraprogram Wie word ’n miljoenêr? beantwoord. …
Maak werk van dié kwessies en kry weer woema terug! #rrTussenOns
Die huidige Mej. Suid-Afrika, Mia le Roux, het vandag in ’n video op sosiale media…
Hierdie webwerf gebruik koekies.