'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
Ons het hierdie idee op een van ons gunsteling-kosblogs, TheKateTin, raakgeloop. Jy maak jou eie karamelkondensmelk deur kondensmelk in die oond te bak – dis baie veiliger as ons ou drukkokermetode!
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }• 2 x 360 g-blikkies kondensmelk
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
Vir 24 koekies.
• 180 g botter
• 200 g strooisuiker
• 10 ml (2 t) vanieljegeursel
• 1 eier
• 240 g koekmeel
• 2,5 ml (½ t) bakpoeier
• 2,5 ml (½ t) sout
• Om ronde koekies te maak: Rol die deeg in balletjies (sowat 25 g elk) en sit op die voorbereide bakplaat. Druk hulle met ’n vurk of jou duim effens platter.
• Om vorms uit die deeg te druk: Rol die deeg so dun moontlik op ’n skoon werksvlak uit wat liggies met meel bestuif is. Bak vir 10-12 min. of tot goudkleurig en gaar.
Die inwoners van Gemoedsdrif moet weereens moeilike keuses maak, geheime hanteer en hoop vind te…
Genoeg vir 4. Bestanddele ½ ciabattabrood 5 ml (1 t) gekapte knoffel ’n…
Hier is vyf storielyne wat Suidooster-kykers in die maand van die liefde hul naels behoorlik…
Deur Thinus Ferreira. Foto's: Verskaf/Netflix Die stromingsdiens Netflix bederf binnekort Afrikaanse kykers met nóg…
Braai ’n hoender, ’n peri-peri-hoender! Resep deur Vickie de Beer. Foto Charles Russell
Hierdie webwerf gebruik koekies.