Basiese tertkors Voorverhit die oond tot 175 °C. Kaaskoek Voorverhit die oond tot 150 °C. Laekoolhidraat-kaaskoek
Ingredients
Instructions
1 Voer ’n 24 cm-pan of 10 klein quiche-pannetjies (met ’n deursnee van 10 cm) met bakpapier uit.
2 Smelt die botter en laat afkoel. Klop die eiers, afgekoelde botter en xylitol saam.
3 Sif die klappermeel saam met die bakpoeier en roer deur die eiermengsel tot dit bymekaarkom en deeg vorm.
4 Voer die tertpan/pannetjies met die deeg uit, sit op ’n bakplaat en hou in die yskas tot benodig.
1 Maak die tertkors soos bo beskryf.
2 Meng al die bestanddele vir die kaaskoek deeglik saam.
3 Vul die tertpan/pannetjies met die vulsel en bak tot geset en liggoud.
4 Sit met vars bessies of grenadella voor.