genoeg vir 4
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }• 3 eiers, geskei
• 30 ml (2 e) koekmeel
• knypie sout
• 30 ml (2 e) room
• 30 g botter
• 30 ml (2 e) botter
• 4 pruime, sny die “wangetjies” van die pruime af.
• 100 g rooi druiwe
• 15 ml (1 e) heuning
• 4-5 takkies tiemie
• 125 g camembert, dun gesny
1 Voorverhit die oond tot 175 °C.
2 Verhit die botter in ’n swaarboompan oor matige hitte. Braai die pruime, druiwe, heuning en tiemie vir 2-3 min. daarin, of tot net-net sag en liggies gekaramelliseer.
3 Klits die eierwitte in ’n groot mengbak tot dit stywe punte vorm. Vou die eiergele, koekmeel, sout en room versigtig by.
4 Smelt die botter in ’n oondvaste pan met ’n deursnee van 25 cm en gooi die eiermengsel daarin.
5 Laat die eiers liggies kook tot dit net-net aan die onderkant begin set (sowat 5 min).
6 Pak die pruime, druiwe en camembert op die eiermengel.
7 Bak vir 12-15 min. in die oond of tot goudbruin en opgepof.
Of jy op soek is na ’n kragtige skootrekenaar om meer as een taak mee…
Om ’n matras aan te skaf is een van die duurste beleggings wat jy sal…
Bestanddele 500 ml (2 k) gevriesde bessies 500 ml (2 k) volroom- Griekse jogurt…
Iemand het uiteindelik kykNET se miljoenrandvraag op die gewilde vasvraprogram Wie word ’n miljoenêr? beantwoord. …
Maak werk van dié kwessies en kry weer woema terug! #rrTussenOns
Die huidige Mej. Suid-Afrika, Mia le Roux, het vandag in ’n video op sosiale media…
Hierdie webwerf gebruik koekies.