genoeg vir 4
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }• 3 eiers, geskei
• 30 ml (2 e) koekmeel
• knypie sout
• 30 ml (2 e) room
• 30 g botter
• 30 ml (2 e) botter
• 4 pruime, sny die “wangetjies” van die pruime af.
• 100 g rooi druiwe
• 15 ml (1 e) heuning
• 4-5 takkies tiemie
• 125 g camembert, dun gesny
1 Voorverhit die oond tot 175 °C.
2 Verhit die botter in ’n swaarboompan oor matige hitte. Braai die pruime, druiwe, heuning en tiemie vir 2-3 min. daarin, of tot net-net sag en liggies gekaramelliseer.
3 Klits die eierwitte in ’n groot mengbak tot dit stywe punte vorm. Vou die eiergele, koekmeel, sout en room versigtig by.
4 Smelt die botter in ’n oondvaste pan met ’n deursnee van 25 cm en gooi die eiermengsel daarin.
5 Laat die eiers liggies kook tot dit net-net aan die onderkant begin set (sowat 5 min).
6 Pak die pruime, druiwe en camembert op die eiermengel.
7 Bak vir 12-15 min. in die oond of tot goudbruin en opgepof.
MSI is opgewonde om ons eksklusiewe vakansieverkope aan te kondig, wat van 10 Desember tot…
Die lewe is te kort om al jou eie foute te maak. Leer by ander…
Los jy jou potjies se deksels oop of staan jou skoonheidsprodukte in die son? Dan…
Maak hierdie maklike gemmerbier - dit bevat nie gis nie! Dis die heerlikste afkoel-drankie.
Vonkelwyn is ryk aan geskiedenis Die tradisie om met vonkelwyn iets te vier word histories…
Met hierdie wenke sal jy soggens die spreekwoordelike gousblom eerder as die molshoop wees, al…
Hierdie webwerf gebruik koekies.