genoeg vir 4
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }• 3 eiers, geskei
• 30 ml (2 e) koekmeel
• knypie sout
• 30 ml (2 e) room
• 30 g botter
• 30 ml (2 e) botter
• 4 pruime, sny die “wangetjies” van die pruime af.
• 100 g rooi druiwe
• 15 ml (1 e) heuning
• 4-5 takkies tiemie
• 125 g camembert, dun gesny
1 Voorverhit die oond tot 175 °C.
2 Verhit die botter in ’n swaarboompan oor matige hitte. Braai die pruime, druiwe, heuning en tiemie vir 2-3 min. daarin, of tot net-net sag en liggies gekaramelliseer.
3 Klits die eierwitte in ’n groot mengbak tot dit stywe punte vorm. Vou die eiergele, koekmeel, sout en room versigtig by.
4 Smelt die botter in ’n oondvaste pan met ’n deursnee van 25 cm en gooi die eiermengsel daarin.
5 Laat die eiers liggies kook tot dit net-net aan die onderkant begin set (sowat 5 min).
6 Pak die pruime, druiwe en camembert op die eiermengel.
7 Bak vir 12-15 min. in die oond of tot goudbruin en opgepof.
Die passievolle kos-entoesias Yolani Abrahams (32) is saam met Herman Lensing een van die beoordelaars…
Vanaf 30 Mei tot 1 Junie, vind dié ekspo plaas by Idlewild Country Estate, net…
Ons kyk hoej jy, as vernuftige tuissjef, heerlike smake met minder sout kan optower én…
Dit blyk ’n paar Ruiterbosch-inwoners gaan in April vir die gek gehou word danksy allerhande…
Wanneer gevaar met romanse gekombineer word, is ’n boek nie net ’n storie nie, maar…
Die fees word vanjaar van 1 tot 4 Mei gehou. [gallery columns="2" size="medium" ids="151862,151861"]…
Hierdie webwerf gebruik koekies.