Kwepers is familie van die appel en peer. ’n Vars kweper is dalk nie een van die mooiste vrugte nie, maar wanneer dit lank en stadig gekook of gerooster word, gebeur daar iets magies. Die wit, krakerige vlees verander in ’n sappige, aromatiese, dieprooi lekkerte.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }Aan die einde van ’n lang dag het mens nie lus vir ure voor die…
Die nuwe kaaskoek! Ons Suid-Afrikaners hou mos van ’n lekker yskastert. Maar ongelukkig is dit…
Genoeg vir 4-6 Bestanddele Sous 60 ml (¼ k) perskeblatjang 60 ml (¼ k)…
In die wêreld van Suid-Afrikaanse musiek is daar sterre, en dan is daar legendes. Jannie…
“Mens weet nooit, terwyl jy bloed en trane stort soos jy aan ’n produksie werk,…
Genoeg vir 4-6. Bestanddele 4 snye bruinbrood, korsies verwyder 125 ml (½ k)…
Hierdie webwerf gebruik koekies.