Genoeg vir 6
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }• 750 ml (3 k) broodkrummels
• 250 ml (1 k) gesplinterde amandels, gekap
• 250 ml (1 k) pecorinokaas, fyn gerasper
• 60 ml (¼ k) kappertjiesaad, gekap
• 200 g sardiens, oopgevlek en grate verwyder
• 80 ml (1⁄3 k) koekmeel
• 2 eiers, liggies geklits
• 30 ml (2 e) olyfolie
1 Meng die broodkrummels, amandels, pecorino en kappertjiesaad in ’n vlak mengbak.
2 Gooi die meel en eiers in afsonderlike vlak bakkies.
3 Rol die sardiens in die meel en skud die oortollige meel af. Doop dan in die eier en laat die oortollige eier afdrup.
4 Rol die sardiens in die krummelmengsel.
5 Verhit die olie in ’n groot pan oor hoë hitte.
6 Braai die sardiens daarin vir 1-2 min. aan elke kant, of tot goudbruin en gaar.
Hooffoto: Facebook/Kirstenbosch Nasionale Botaniese Tuin Die Suid-Afrikaanse Nasionale Biodiversiteitsinstituut (SANBI) bied hierdie Maart…
Polenta is grof gemaalde geelmieliemeel en word veral in Italiaanse kookkuns gebruik. Dis ook wonderlike…
Deur Mariette Snyman As jy of iemand na aan jou gordelroos – ook bekend…
Baie kinders spartel met wiskunde, en wanneer daar druk op hulle geplaas word om te…
Foto's: Getty Images Die Oscar-toekennings is die grootste aand op die Hollywood-kalender, en…
Hier is 10 maniere om jou meer gemotiveerd te maak om te oefen: Oefen…
Hierdie webwerf gebruik koekies.