kategorieë: KosSomerkos

Krakerige amandel-sardiens

Genoeg vir 6

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }

• 750 ml (3 k) broodkrummels
• 250 ml (1 k) gesplinterde amandels, gekap
• 250 ml (1 k) pecorinokaas, fyn gerasper
• 60 ml (¼ k) kappertjiesaad, gekap
• 200 g sardiens, oopgevlek en grate verwyder
• 80 ml (1⁄3 k) koekmeel
• 2 eiers, liggies geklits
• 30 ml (2 e) olyfolie

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }

1 Meng die broodkrummels, amandels, pecorino en kappertjiesaad in ’n vlak mengbak.
2 Gooi die meel en eiers in afsonderlike vlak bakkies.
3 Rol die sardiens in die meel en skud die oortollige meel af. Doop dan in die eier en laat die oortollige eier afdrup.
4 Rol die sardiens in die krummelmengsel.
5 Verhit die olie in ’n groot pan oor hoë hitte.
6 Braai die sardiens daarin vir 1-2 min. aan elke kant, of tot goudbruin en gaar.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Deel
Gepubliseer deur
Michelle Nortje

Onlangse plasings

6 maniere om griep te klop

Griep is winter se lewenslange vennoot. Sodra die koue tref, kan jy maar seker wees…

13 hours Gelede

Villa Rosa-ster nou in Suidooster: ‘Die poppe gaan dans…’

Die aktrise Elsje Slabbert, alom bekend vir haar rol as Carina Rautenbach in die destydse…

16 hours Gelede

Ons 6 gunsteling-resepte vir sjokoladekoek

Bak vir ’n slag die heerlikste sjokoladekoek! Hier is ons 5 gunsteling-resepte vir sjokoladekoek.

17 hours Gelede

5 mites oor olyfolie

Moenie hierdie 5 mites oor olyfolie glo nie: Ingevoerde olyfolie is beter as Suid-Afrikaanse olyfolie…

1 day Gelede

Gebakte vis in geurige tamatiesous

Gebakte vis in geurige tamatiesous Lees ook: RESEP: Armand Aucamp se witvis met vanieljesous van Tahiti…

1 day Gelede

Tamatieroomsop met kaasroosterbroodjies

Hierdie lekker resep vir tamatiesop is ideaal vir ’n vinnige aandete in die middel van…

2 days Gelede

Hierdie webwerf gebruik koekies.