Ingredients
- Genoeg vir 500 ml
- • 100 ml amandelmelk
- • 25 g heel amandels
- • 250 ml vars kersies, ontpit
- • 1 peer, klokhuis uitgehaal
- • 250 ml Griekse jogurt
- • handjie vol ys
- • vars bessies en kersies vir bo-op
Instructions
1 Verwerk al die bestanddele in ’n voedselverwerker, of gebruik ’n stokmenger.
2 Tooi met vars bessies.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); } '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); } '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings
Genoeg vir 8 Bestanddele 625 ml (2½ k) koekmeel 125 ml (½ k)…
Mev. Sannie Bosman van Pretoria was in Mei, 2005 ons Teetydtreffer-wenner vir haar lekker vinnige…
Die Liedjieboer Anton Goosen is terug met ’n storie wat die hart tref. Anton, een…
Die voordele wat ontklottering vir ons inhou, word wyd besing. Om te ontklotter beteken nie…
Dink gou oor hierdie vraag: Moet jy mense sien om hulle te kan hoor? Dan…
Dit was die woorde waarmee glanssjef Bertus Basson die deelnemers aan vanjaar se naelbyt-seisoen…
Hierdie webwerf gebruik koekies.