Ingredients
- Genoeg vir 500 ml
- • 100 ml amandelmelk
- • 25 g heel amandels
- • 250 ml vars kersies, ontpit
- • 1 peer, klokhuis uitgehaal
- • 250 ml Griekse jogurt
- • handjie vol ys
- • vars bessies en kersies vir bo-op
Instructions
1 Verwerk al die bestanddele in ’n voedselverwerker, of gebruik ’n stokmenger.
2 Tooi met vars bessies.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); } '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); } '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings
Granola is deesdae nie net meer vir ontbyt bedoel nie. Hierdie krakerige kombinasie van sade…
Showmax het pas die amptelike lokprent vir The Mommy Club: Van die Hoofstad, vrygestel. Dis…
Genoeg vir 8 Bestanddele Tertdeeg 375 g koekmeel 2,5 ml (½…
In die derde episode van kykNET se skitterende Kokkedoor Vuur & Vlam-reeks moes die deelnemers…
Deur Maryke Roberts. Foto's: Maryke Roberst en verskaf/Departement Kultuur en Toerisme, Abu Dhabi …
Brandrissies is nie in almal se smaak nie en nie almal se palet hou van…
Hierdie webwerf gebruik koekies.