Ingredients
- Genoeg vir 500 ml
- • 100 ml amandelmelk
- • 25 g heel amandels
- • 250 ml vars kersies, ontpit
- • 1 peer, klokhuis uitgehaal
- • 250 ml Griekse jogurt
- • handjie vol ys
- • vars bessies en kersies vir bo-op
Instructions
1 Verwerk al die bestanddele in ’n voedselverwerker, of gebruik ’n stokmenger.
2 Tooi met vars bessies.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); } '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); } '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings
Hooffoto: Stavros Cassapis Sedert die eerste episode van Niggies op kykNET uitgesaai is, het…
Adri Joubert was vir twee dekades die koel, kalm, gerusstellende gesig en stem van die…
Daar het ook ’n spesiale gas opgedaag – dié keer was dit Jess van Dyk…
Genoeg vir 4 Bestanddele 15 ml (1 e) olyf- of avokado-olie 1,5 kg lamsvleis…
Die ergste toeriste-gedruis na al die langnaweke het effe bedaar, die kole suis gesellig en…
Die emosie het met tye hoog geloop toe Rian van Heerden die radio-legende Darren Scott…
Hierdie webwerf gebruik koekies.