Hierdie Mexikaanse toevoubrood kan gevries word. Rooster op ’n riffelpan om te ontvries. Vul met gaar hoender, tuna of ham, oorskietslaai en ’n skeppie mayonnaise vir ’n vinnige middagete.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
Hou blikkies cannelini-, botter- en snyboontjies in jou koskas. Meng met sondroëtamaties, geblikte artisjokke, gekrummelde fetakaas en basiliekruidblare vir ’n blitsige pitavulsel of slaai.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Meng roketblare, olywe, gekookte eier, kersietamaties en ’n blikkie tuna vir ’n klassieke Niçoise-slaaipita of tortilla wrap-vulsel.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
Daar is min geregte wat nie deur ’n paar skeppies pesto opgekikker kan word nie. Deesdae is hulle beskikbaar in al wat ’n geur en kleur is. Roer deur koue pasta, noedels, geroosterde groente of gebruik as ’n smeer.
Koop klaarbereide rotis by jou supermark en hou in die vrieskas. Vul met oorskietkerrie of -roerbraai en vat saam werk toe.
Verhit gevriesde pitas sommer in die broodrooster. Sny die bokant oop en trek die pita oop sodat dit ’n bakkie vorm. Vul met oorskietmaalvleis, gekapte tamatie en ’n paar kappertjiesade.
Die lewe is te kort om al jou eie foute te maak. Leer by ander…
Los jy jou potjies se deksels oop of staan jou skoonheidsprodukte in die son? Dan…
Maak hierdie maklike gemmerbier - dit bevat nie gis nie! Dis die heerlikste afkoel-drankie.
Vonkelwyn is ryk aan geskiedenis Die tradisie om met vonkelwyn iets te vier word histories…
Met hierdie wenke sal jy soggens die spreekwoordelike gousblom eerder as die molshoop wees, al…
Lewer sowat 9 kranse Bestanddele 100 g (160 ml) koekmeel 175 ml water…
Hierdie webwerf gebruik koekies.