Korslose hamquiches deur Vickie de Beer. Foto: Craig Fraser
per 100 g
• energie 169 kkal.
• proteïen 9 g
• vet 15 g
• koolhidrate 2 g
• allergene suiwel, eier
~
Hierdie korslose hamquiches smaak heerlik én is laag in koolhidrate!Korslose hamquiches deur Vickie de Beer. Foto: Craig Fraser
Voorverhit die oond tot 180 °C.
1 Voer ’n muffinpan met 12 holtes met die hamskywe uit.
2 Verdeel die kersietamaties, kaas en murgpampoentjies tussen die muffinholtes.
3 Klits die eiers, room en pietersielie saam. Geur met sout en gemaalde swartpeper.
4 Verdeel in gelyke dele in al die holtes.
5 Bak vir 20-25 min. of tot goudbruin en opgepof. Hou tot 4 dae in die yskas.
per 100 g
• energie 169 kkal.
• proteïen 9 g
• vet 15 g
• koolhidrate 2 g
• allergene suiwel, eier