In die slaghuis kan jy met die blokman oor spesialiteitvarksnitte gesels, ’n resep of twee uitruil of net ’n wenk vir die beste “crackling” of brosvet kry. Raak tuis tussen die rakke vol plaasprodukte, vars organiese groente en mooi blomme.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }Die Franse sjef, Christophe Dehosse, het onlangs die vernuwing in die deli aan die gang gesit waar jy nou op die langstoep in vrede kan ontspan om ’n luilekker middagete te geniet.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }Die spyskaart stel Franse plaaskos ten toon wat van gehalte, vars of tuisgemaakte bestanddele gemaak word. Ander bestanddele word uit die omliggende omgewing verkry en so word die kontrei op jou bord vasgevang.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }Gaan kuier gerus op die plaas se stoep en smul aan die beste uit die omgewing.
Deli
deli@joostenberg.co.za
Tel:021 884 4141
Slaghuis
pork@joostenberg.co.za
Tel 021 884 4206
Dit het soos soveel suksesverhale klein begin, maar die droom was groot: begin ’n TV-kanaal…
Volgens 'n amptelike verklaring wat Vrydagoggend deur die Mej. Suid-Afrika-organisasie vrygestel is, het die huidige…
Sy is nie net die eerste dowe vrou om as Mej. Suid-Afrika gekroon te word…
Het jy geweet dat meer vroue jaarliks aan hartvatsiektes en beroertes sterf as mans? Gelukkig kan…
Resep: 'Dairy Gives You Go' Bestanddele 1 ½ koppie gladde medium-vet maaskaas – kamer…
Daar is baie maniere en wenke om vetplante te laat gedy. Hier is nege wenke…
Hierdie webwerf gebruik koekies.