In die slaghuis kan jy met die blokman oor spesialiteitvarksnitte gesels, ’n resep of twee uitruil of net ’n wenk vir die beste “crackling” of brosvet kry. Raak tuis tussen die rakke vol plaasprodukte, vars organiese groente en mooi blomme.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }Die Franse sjef, Christophe Dehosse, het onlangs die vernuwing in die deli aan die gang gesit waar jy nou op die langstoep in vrede kan ontspan om ’n luilekker middagete te geniet.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }Die spyskaart stel Franse plaaskos ten toon wat van gehalte, vars of tuisgemaakte bestanddele gemaak word. Ander bestanddele word uit die omliggende omgewing verkry en so word die kontrei op jou bord vasgevang.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }Gaan kuier gerus op die plaas se stoep en smul aan die beste uit die omgewing.
Deli
deli@joostenberg.co.za
Tel:021 884 4141
Slaghuis
pork@joostenberg.co.za
Tel 021 884 4206
Moenie hierdie 5 mites oor olyfolie glo nie: Ingevoerde olyfolie is beter as Suid-Afrikaanse olyfolie…
Gebakte vis in geurige tamatiesous Lees ook: RESEP: Armand Aucamp se witvis met vanieljesous van Tahiti…
Hierdie lekker resep vir tamatiesop is ideaal vir ’n vinnige aandete in die middel van…
Deur Maryke Roberts. Foto’s: Clifford Roberts en Vergelegen Die historiese landgoed, Vergelegen op Somerset-Wes, het…
Vinnige lamskerrie 4 porsies Bestanddele: 1 ui, fyngekap 100 g kerriepasta 1 kg lamsvleis, in…
Julie: Doen dit in die tuin 1. Snoei rose teen einde Julie of…
Hierdie webwerf gebruik koekies.