Hooffoto: Aremediasyndication.com.au/magazinefeatures.co.za
Hooffoto: Aremediasyndication.com.au/magazinefeatures.co.za
8 porsies
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }Koek
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }30 g botter
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }1 e bruinsuiker
2 t fynkaneel
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }2 k okkerneute, gerooster
½ k melk
1 e kitskoffiekorrels
185 g botter, saggemaak, ekstra
1⅓ k strooisuiker
3 eiers
1 k bruismeel
2/4 k meel
Toffiesous
½ k strooisuiker
¼ k water
¼ k room
Koek
Toffiesous
Wenk vir die kinders as hulle die bakwerk doen: As jy onseker is of die koek gaar is, druk net ‘n toetspen of mens daarin. As dit skoon uitkom, weet jy dit is reg.
Hooffoto: Aremediasyndication.com.au/magazinefeatures.co.za
Lees nog:
Granola is deesdae nie net meer vir ontbyt bedoel nie. Hierdie krakerige kombinasie van sade…
Showmax het pas die amptelike lokprent vir The Mommy Club: Van die Hoofstad, vrygestel. Dis…
In die derde episode van kykNET se skitterende Kokkedoor Vuur & Vlam-reeks moes die deelnemers…
Deur Maryke Roberts. Foto's: Maryke Roberst en verskaf/Departement Kultuur en Toerisme, Abu Dhabi …
Brandrissies is nie in almal se smaak nie en nie almal se palet hou van…
Hierdie webwerf gebruik koekies.