8 porsies
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }Koek
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }30 g botter
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }1 e bruinsuiker
2 t fynkaneel
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }2 k okkerneute, gerooster
½ k melk
1 e kitskoffiekorrels
185 g botter, saggemaak, ekstra
1⅓ k strooisuiker
3 eiers
1 k bruismeel
2/4 k meel
Toffiesous
½ k strooisuiker
¼ k water
¼ k room
Koek
Toffiesous
Wenk vir die kinders as hulle die bakwerk doen: As jy onseker is of die koek gaar is, druk net ‘n toetspen of mens daarin. As dit skoon uitkom, weet jy dit is reg.
Hooffoto: Aremediasyndication.com.au/magazinefeatures.co.za
Lees nog:
Iewers op ’n eiland met ’n toring staan nog ’n skatkis wat R1 miljoen kontant…
Maak 30 koekies • 500 ml (2 k) koekmeel • 80 ml (1⁄3 k) kakao…
Geurige tamatie-en-wors-gebak. Resep deur Vickie de Beer Lees ook: Geurige worsies met sampioene en…
Vir hierdie heerlike gebakte Carbonara druk jy die blokkies mozzarella tussen die pennepasta in! Resep…
Ribollita is ’n Toskaanse sopbredie. Dit word soos ’n sop gemaak maar is so lekker…
Kaas-en-Marmite-mosbolletjiebrood deur Vickie de Beer. Foto: Lindy Kriek
Hierdie webwerf gebruik koekies.