As dit by weelderige kos kom, is kaviaar sekerlik boaan die lys. Hierdie luukse lekkerny is die eiers van ’n steurvis (sturgeon).
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }Connoisseurs beskou slegs die eiers van ’n steurvis as die ware Jakob. Die viseiers word “gesif” om van die vetterige
weefsel ontslae te raak en liggies gesout. Deesdae is tuna- en salmeiers ook beskikbaar.
Kaviaar is hoogs bederfbaar en moet koud gehou word.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }Sit voor in hout-, plastiek- of glashouers. Metaal soos silwer en goedkoper vlekvrye staal sal met die kaviaar reageer en ’n metaalsmaak daaraan gee.
Tradisioneel word dit in perlemoen- of goudbakkies opgedien. Kospuriste glo dat kaviaar slegs met roosterbrood of ongesoute beskuitjies voorgesit moet word. Skink ’n skeutjie vodka daarby.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }Suurlemoenskywe, suurroom, crème fraîche, hard gekookte eier en gekapte ui word dikwels saam met hierdie delikatesse voorgesit.
Moenie hierdie 5 mites oor olyfolie glo nie: Ingevoerde olyfolie is beter as Suid-Afrikaanse olyfolie…
Gebakte vis in geurige tamatiesous Lees ook: RESEP: Armand Aucamp se witvis met vanieljesous van Tahiti…
Hierdie lekker resep vir tamatiesop is ideaal vir ’n vinnige aandete in die middel van…
Deur Maryke Roberts. Foto’s: Clifford Roberts en Vergelegen Die historiese landgoed, Vergelegen op Somerset-Wes, het…
Vinnige lamskerrie 4 porsies Bestanddele: 1 ui, fyngekap 100 g kerriepasta 1 kg lamsvleis, in…
Julie: Doen dit in die tuin 1. Snoei rose teen einde Julie of…
Hierdie webwerf gebruik koekies.