Karamelpere

Genoeg vir 6

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }

• 125 g botter
• 125 g heuning
• 125 g suiker
• 30 ml (2 e) room
• 6 klein peertjies
• 50 g gevlokte amandels, liggies gerooster en in ’n diepbakkie gegooi

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }

1 Voer ’n bakplaat met bakpapier uit.
2 Smelt die botter in ’n klein kastrol oor matige hitte. Voeg die heuning en suiker by. Roer totdat die suiker opgelos is.
3 Verhoog die hitte en kook vir 5 min. of tot sagtebalstadium (toets deur ’n lepeltjie van die stroop op ’n piering met water te laat drup, indien dit ’n bolletjie vorm, is dit gereed). Voeg die room by (dit sal vinnig opkook en borrel). Roer deur.
4 Doop elke peer in die karamel en laat die ekstra karamel afdrup.
5 Druk dadelik die peer se boudjies in die amandels en sit versigtig op die voorbereide bakplaat neer. Wag totdat die karamel geset is.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Deel
Gepubliseer deur
Michelle Nortje

Onlangse plasings

Het jy wat dit vat vir ‘Die brug’ se tweede seisoen?

Iewers op ’n eiland met ’n toring staan nog ’n skatkis wat R1 miljoen kontant…

4 hours Gelede

Smelt-in-die-mond-koekies

Maak 30 koekies • 500 ml (2 k) koekmeel • 80 ml (1⁄3 k) kakao…

5 hours Gelede

Geurige tamatie-en-wors-gebak

Geurige tamatie-en-wors-gebak. Resep deur Vickie de Beer   Lees ook: Geurige worsies met sampioene en…

5 hours Gelede

Gebakte Carbonara

Vir hierdie heerlike gebakte Carbonara druk jy die blokkies mozzarella tussen die pennepasta in! Resep…

6 hours Gelede

Ribollita

Ribollita is ’n Toskaanse sopbredie. Dit word soos ’n sop gemaak maar is so lekker…

6 hours Gelede

Kaas-en-Marmite-mosbolletjiebrood

Kaas-en-Marmite-mosbolletjiebrood deur Vickie de Beer. Foto: Lindy Kriek  

6 hours Gelede

Hierdie webwerf gebruik koekies.