Karamel-en-dadelsous-poedinkies Teken in Ek wil nie meer ingeteken wees nie
Karamel-en-dadelsous-poedinkies Ingredients 60 g botter 125 ml melk 225 g Huletts sagte bruinsuiker 85 g ontpitte dadels, fyn gekap 150 g bruismeel 60 ml geblikte karamel 435 ml kookwater Instructions Voorverhit die oond tot 180 °C en sit 4 x 300 ml- of 6 x 180 ml-bakkies op ’n bakplaat. 1 Verhit die botter, melk, suiker en dadels in ’n kastrol tot die botter gesmelt het. Voeg die bruismeel by en meng goed. 2 Skep 15 ml karamel in elke bakkie en verdeel die dadeldeeg tussen die bakkies. 3 Gooi oor die agterkant van ’n lepel ewe veel kookwater oor elke poeding. Bak vir 25-30 min.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); } '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings Deur Maryke Roberts. Foto’s: Clifford Roberts en Vergelegen Die historiese landgoed, Vergelegen op Somerset-Wes, het…
Vinnige lamskerrie 4 porsies Bestanddele: 1 ui, fyngekap 100 g kerriepasta 1 kg lamsvleis, in…
Julie: Doen dit in die tuin 1. Snoei rose teen einde Julie of…
As die winter jou vaal en verlep laat voel, is dit tyd vir ’n lekker…
Bak hierdie lieflike en geurige brood en vul jou huis met die hartverwarmende geur van…
Ons wil almal die soort vrou wees wat ’n kamer binnestap en selfvertroue uitstraal. Gebruik…
Hierdie webwerf gebruik koekies.
Aanvaar