Kapokaartappels met flair

Knoffel

Sprinkel olyfolie oor heel knoffelhuisies, geur met sout en tiemie en rooster in die oond tot sag. Druk fyn en meng met die kapokaartappels.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }

Lees ook: Geroosterde knoffelkaaskoek

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }

Parmesaan

Roer ’n koppie gerasperde parmesaan deur die kapokaartappels. Sit voor met parmesaankrulle.

Lees ook: Parmesaanvla in eierdoppe

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }

Olywe

Roer ’n ½ k fyn gekapte olywe of 2 eetlepels olyftapenade deur die kapokaartappels.

Lees ook: Sewe redes waarom olywe gesond is

Pesto

Voeg jou gunsteling-kruiepesto by kapokaartappels.

Lees ook: Resep vir kruiepesto

Spek en uie

Strooi bros gebraaide spek en gekaramelliseerdeuie oor sagte kapokaartappels.

Lees ook: Brosgebraaide spekroomys

Deel
Gepubliseer deur
Rooi Rose

Onlangse plasings

Kry katte en honde ook Alzheimersiekte?

Kan my kat of hond ook Alzheimersiekte kry? Dis wat jy moet weet oor "canine…

18 hours Gelede

Hoe om die kleredragreëls op uitnodigings te verstaan

Sodra jy dink jy het al die voorskrifte onder die knie, hoor jy daar is…

18 hours Gelede

Is jou kleinding se sintuie oor- of ondersensitief?

Het jy geweet jou baba of peuter moet letterlik leer om sintuiglike inligting te filtreer…

18 hours Gelede

Waatlemoen-pizza met gebraaide feta

Die nuwe (en gesonder!) pizza - in slaai-vorm!

18 hours Gelede

Bessiejellies

Genoeg vir 6 Bestanddele   625 ml (2½ k) tee-en-vrugtesap 30 ml (2 e) gelatienpoeier…

19 hours Gelede

Vyf-vinnige-vrae-Vrydag met Len Muller oor sy passie vir musiek en sy gesin

Buiten vir sy uitsonderlike talent as musikant en liedjieskrywer, is Len Muller ook bekend as…

20 hours Gelede

Hierdie webwerf gebruik koekies.