Sprinkel olyfolie oor heel knoffelhuisies, geur met sout en tiemie en rooster in die oond tot sag. Druk fyn en meng met die kapokaartappels.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }Lees ook: Geroosterde knoffelkaaskoek
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Roer ’n koppie gerasperde parmesaan deur die kapokaartappels. Sit voor met parmesaankrulle.
Lees ook: Parmesaanvla in eierdoppe
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
Roer ’n ½ k fyn gekapte olywe of 2 eetlepels olyftapenade deur die kapokaartappels.
Lees ook: Sewe redes waarom olywe gesond is
Voeg jou gunsteling-kruiepesto by kapokaartappels.
Lees ook: Resep vir kruiepesto
Strooi bros gebraaide spek en gekaramelliseerdeuie oor sagte kapokaartappels.
Die nuwe kaaskoek! Ons Suid-Afrikaners hou mos van ’n lekker yskastert. Maar ongelukkig is dit…
Genoeg vir 4-6 Bestanddele Sous 60 ml (¼ k) perskeblatjang 60 ml (¼ k)…
In die wêreld van Suid-Afrikaanse musiek is daar sterre, en dan is daar legendes. Jannie…
“Mens weet nooit, terwyl jy bloed en trane stort soos jy aan ’n produksie werk,…
Genoeg vir 4-6. Bestanddele 4 snye bruinbrood, korsies verwyder 125 ml (½ k)…
Is jou beker half leeg of half vol? Maak seker jy hou daardie metaforiese beker…
Hierdie webwerf gebruik koekies.