Sprinkel olyfolie oor heel knoffelhuisies, geur met sout en tiemie en rooster in die oond tot sag. Druk fyn en meng met die kapokaartappels.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }Lees ook: Geroosterde knoffelkaaskoek
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Roer ’n koppie gerasperde parmesaan deur die kapokaartappels. Sit voor met parmesaankrulle.
Lees ook: Parmesaanvla in eierdoppe
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
Roer ’n ½ k fyn gekapte olywe of 2 eetlepels olyftapenade deur die kapokaartappels.
Lees ook: Sewe redes waarom olywe gesond is
Voeg jou gunsteling-kruiepesto by kapokaartappels.
Lees ook: Resep vir kruiepesto
Strooi bros gebraaide spek en gekaramelliseerdeuie oor sagte kapokaartappels.
Granola is deesdae nie net meer vir ontbyt bedoel nie. Hierdie krakerige kombinasie van sade…
Showmax het pas die amptelike lokprent vir The Mommy Club: Van die Hoofstad, vrygestel. Dis…
Genoeg vir 8 Bestanddele Tertdeeg 375 g koekmeel 2,5 ml (½…
In die derde episode van kykNET se skitterende Kokkedoor Vuur & Vlam-reeks moes die deelnemers…
Deur Maryke Roberts. Foto's: Maryke Roberst en verskaf/Departement Kultuur en Toerisme, Abu Dhabi …
Brandrissies is nie in almal se smaak nie en nie almal se palet hou van…
Hierdie webwerf gebruik koekies.