Sprinkel olyfolie oor heel knoffelhuisies, geur met sout en tiemie en rooster in die oond tot sag. Druk fyn en meng met die kapokaartappels.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }Lees ook: Geroosterde knoffelkaaskoek
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Roer ’n koppie gerasperde parmesaan deur die kapokaartappels. Sit voor met parmesaankrulle.
Lees ook: Parmesaanvla in eierdoppe
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
Roer ’n ½ k fyn gekapte olywe of 2 eetlepels olyftapenade deur die kapokaartappels.
Lees ook: Sewe redes waarom olywe gesond is
Voeg jou gunsteling-kruiepesto by kapokaartappels.
Lees ook: Resep vir kruiepesto
Strooi bros gebraaide spek en gekaramelliseerdeuie oor sagte kapokaartappels.
Moenie hierdie 5 mites oor olyfolie glo nie: Ingevoerde olyfolie is beter as Suid-Afrikaanse olyfolie…
Gebakte vis in geurige tamatiesous Lees ook: RESEP: Armand Aucamp se witvis met vanieljesous van Tahiti…
Hierdie lekker resep vir tamatiesop is ideaal vir ’n vinnige aandete in die middel van…
Deur Maryke Roberts. Foto’s: Clifford Roberts en Vergelegen Die historiese landgoed, Vergelegen op Somerset-Wes, het…
Vinnige lamskerrie 4 porsies Bestanddele: 1 ui, fyngekap 100 g kerriepasta 1 kg lamsvleis, in…
Julie: Doen dit in die tuin 1. Snoei rose teen einde Julie of…
Hierdie webwerf gebruik koekies.