kategorieë: KalenderOntspanning

KAMERS/Makers Stellenbosch 2018

KAMERS/Makers Stellenbosch 2018. Foto’s verskaf.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }

KAMERS/Makers se tweede laaste skou van die jaar is hier! Dié somerskou vind plaas in die wynlande, vanjaar by die wonderlike Blaauwklippen-wynlandgoed tussen Stellenbosch en Somerset-Wes. Hulle verwag om rekords te breek met bykans 180 uitstallers, wat beteken dat dit die grootste KAMERS/Makers nog sal wees!

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }

KAMERS / Makers bly ’n kontantlose omgewing, te danke aan hul goeie vennote, ABSA.

Die nuwe en verbeterde KAMERS-aanlynverkope maak dit nou makliker om jou gunstelingprodukte regdeur die jaar by shop.kamersvol.com te koop.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }

KAMERS/Makers 2018 Stellenbosch
Blaauwklippen-landgoed
30 Oktober – 4 November 2018, 09:00 – 17:00 daagliks

Kaartjies:
R60 by www.plankton.mobi en R90 by die hek. Hierdie kaartjies sluit in ’n beperkte voorraad KAMERS/Makers-inkopiesak en ’n tydskrif.
Multidag-toegang: R120
Groep- afslag: Koop drie, kry een gratis.
Studente en pensionarisse: R60.
Onder 18 kry gratis toegang.

Vir meer inligting, besoek hulle webwerf. Besoek hul aanlynwinkel om inkopies aanlyn te doen. Volg hulle op sosiale media: Facebook| Instagram | Twitter

#KAMERS2018.

Deel
Gepubliseer deur
Catherine Schenck

Onlangse plasings

Smelt-in-die-mond-koekies

Maak 30 koekies • 500 ml (2 k) koekmeel • 80 ml (1⁄3 k) kakao…

53 mins Gelede

Geurige tamatie-en-wors-gebak

Geurige tamatie-en-wors-gebak. Resep deur Vickie de Beer   Lees ook: Geurige worsies met sampioene en…

1 hour Gelede

Gebakte Carbonara

Vir hierdie heerlike gebakte Carbonara druk jy die blokkies mozzarella tussen die pennepasta in! Resep…

1 hour Gelede

Ribollita

Ribollita is ’n Toskaanse sopbredie. Dit word soos ’n sop gemaak maar is so lekker…

1 hour Gelede

Kaas-en-Marmite-mosbolletjiebrood

Kaas-en-Marmite-mosbolletjiebrood deur Vickie de Beer. Foto: Lindy Kriek  

2 hours Gelede

Heerlike winterpastagebak

Hierdie heerlike pastagebak is genoeg vir 6 porsies.

2 hours Gelede

Hierdie webwerf gebruik koekies.