Gebruik transparantpapier om oulike vormkoekies te maak.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }1
Kies ’n vorm uit ’n boek. Sit die transparantpapier daarop, trek die vorm met ’n viltpen af en sny met ’n kunsmessie uit.
2
Rol die koekiedeeg sowat 7 mm dik tussen 2 velle kleefplastiek uit. Sit die vorm op die deeg en sny met ’n skerppuntmessie uit.
3
Lig die koekie met ’n paletmes uit en sit op ’n bakplaat. Bak soos gewoonlik.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
Die nuwe kaaskoek! Ons Suid-Afrikaners hou mos van ’n lekker yskastert. Maar ongelukkig is dit…
Genoeg vir 4-6 Bestanddele Sous 60 ml (¼ k) perskeblatjang 60 ml (¼ k)…
In die wêreld van Suid-Afrikaanse musiek is daar sterre, en dan is daar legendes. Jannie…
“Mens weet nooit, terwyl jy bloed en trane stort soos jy aan ’n produksie werk,…
Genoeg vir 4-6. Bestanddele 4 snye bruinbrood, korsies verwyder 125 ml (½ k)…
Is jou beker half leeg of half vol? Maak seker jy hou daardie metaforiese beker…
Hierdie webwerf gebruik koekies.