kategorieë: GebakKos

Jy kan stensil

– Deur Vickie de Beer

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }

Gebruik versiersuiker of kakao om jou eetgoed met pragtige patrone te versier. Ons het Tord Boontje se kunswerke as ons stensil gebruik om ’n panettone te versier.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }

1 Knip die vorm wat jy wil gebruik uit transparantvelle.
2 ’n Koekiedrukker wat met kleefplastiek bedek is, werk baie goed.
3  Jy kan ook sommer ’n mooi doilie gebruik.
4  Gebruik ’n klein siffie en sif bietjies op ’n slag oor die nagereg of koek. Dit help as iemand die stensil vashou terwyl jy sif.
5  Versier eers die koek en nagereg op ’n werkvlak voor jy dit op die dienbord sit. Andersins kan dit baie mors.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }

Lees ook: Hekel ’n doilie

Lees ook: Bruinsuikerspeserykoekies

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }

Lees ook: Stap vir stap soetgoed

Deel
Gepubliseer deur
Rooi Rose

Onlangse plasings

5 mites oor olyfolie

Moenie hierdie 5 mites oor olyfolie glo nie: Ingevoerde olyfolie is beter as Suid-Afrikaanse olyfolie…

38 mins Gelede

Gebakte vis in geurige tamatiesous

Gebakte vis in geurige tamatiesous Lees ook: RESEP: Armand Aucamp se witvis met vanieljesous van Tahiti…

50 mins Gelede

Tamatieroomsop met kaasroosterbroodjies

Hierdie lekker resep vir tamatiesop is ideaal vir ’n vinnige aandete in die middel van…

2 hours Gelede

Lekker opskiet eet-ervaring by Vergelegen

Deur Maryke Roberts. Foto’s: Clifford Roberts en Vergelegen Die historiese landgoed, Vergelegen op Somerset-Wes, het…

2 hours Gelede

Vinnige lamskerrie

Vinnige lamskerrie 4 porsies Bestanddele: 1 ui, fyngekap 100 g kerriepasta 1 kg lamsvleis, in…

5 hours Gelede

Kry só jou tuin reg in Julie

Julie: Doen dit in die tuin     1. Snoei rose teen einde Julie of…

5 hours Gelede

Hierdie webwerf gebruik koekies.