– Deur Vickie de Beer
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }Gebruik versiersuiker of kakao om jou eetgoed met pragtige patrone te versier. Ons het Tord Boontje se kunswerke as ons stensil gebruik om ’n panettone te versier.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }1 Knip die vorm wat jy wil gebruik uit transparantvelle.
2 ’n Koekiedrukker wat met kleefplastiek bedek is, werk baie goed.
3 Jy kan ook sommer ’n mooi doilie gebruik.
4 Gebruik ’n klein siffie en sif bietjies op ’n slag oor die nagereg of koek. Dit help as iemand die stensil vashou terwyl jy sif.
5 Versier eers die koek en nagereg op ’n werkvlak voor jy dit op die dienbord sit. Andersins kan dit baie mors.
Stof jou dansskoene af vir ’n spoggerige geleentheid! Binnelanders se geliefde paartjie, dr. Tertius Jonker…
Wors 1. Sit ’n groot rol boerewors in ’n knyprooster en braai oor matige kole…
Deur Kay Bissett Maak seker jy dek die basiese met die volgende ondersoeke: …
Hoekom dop studente? Of eintlik belangriker: wat laat hulle slaag? Genoeg breinselle en baie ure…
Beste, maklikste sjokoladekoek! Maak 1 groot of 2 middelslagkoeke Bestanddele 500…
Genoeg vir 5 stafies. Bestanddele 2 velle ryspapier 125 ml (½ k) heuning…
Hierdie webwerf gebruik koekies.