– Deur Vickie de Beer
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }Gebruik versiersuiker of kakao om jou eetgoed met pragtige patrone te versier. Ons het Tord Boontje se kunswerke as ons stensil gebruik om ’n panettone te versier.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }1 Knip die vorm wat jy wil gebruik uit transparantvelle.
2 ’n Koekiedrukker wat met kleefplastiek bedek is, werk baie goed.
3 Jy kan ook sommer ’n mooi doilie gebruik.
4 Gebruik ’n klein siffie en sif bietjies op ’n slag oor die nagereg of koek. Dit help as iemand die stensil vashou terwyl jy sif.
5 Versier eers die koek en nagereg op ’n werkvlak voor jy dit op die dienbord sit. Andersins kan dit baie mors.
Moenie hierdie 5 mites oor olyfolie glo nie: Ingevoerde olyfolie is beter as Suid-Afrikaanse olyfolie…
Gebakte vis in geurige tamatiesous Lees ook: RESEP: Armand Aucamp se witvis met vanieljesous van Tahiti…
Hierdie lekker resep vir tamatiesop is ideaal vir ’n vinnige aandete in die middel van…
Deur Maryke Roberts. Foto’s: Clifford Roberts en Vergelegen Die historiese landgoed, Vergelegen op Somerset-Wes, het…
Vinnige lamskerrie 4 porsies Bestanddele: 1 ui, fyngekap 100 g kerriepasta 1 kg lamsvleis, in…
Julie: Doen dit in die tuin 1. Snoei rose teen einde Julie of…
Hierdie webwerf gebruik koekies.