Anders as gewone rys, móét hierdie rys klewerig wees.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }1 Gooi 1 k soesjirys in ’n sif of vergiettes en spoel onder koue, lopende water af tot die water skoon is. Dreineer en los vir ’n uur in die sif.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }2 Skep die rys in ’n kastrol en voeg 1¼ k water by. Sit die deksel op en laat vir 5 min. by hoë hitte kook. Verlaag die hitte en laat vir 10 min. prut. Moenie die deksel oplig nie. Laat die rys vir nog 15 min. in die kastrol stoom.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }3 Meng ¼ k ryswynasyn, 2½ e suiker en ’n knypie sout tot die suiker opgelos is. Skep die soesjirys in ’n plat, vlak bak en sprei eweredig uit. Giet die asynmengsel oor en vou liggies in. Waai die rys met ’n stuk karton of ’n waaier koud terwyl jy dit invou.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }Showmax se gewilde werklikheidsreeks, The Mommy Club: Van die Hoofstad bied ’n vars, maar soms…
Deur Maryke Roberts. Foto’s: Clifford Roberts Creation het ook pas by die Eat…
Lewer 1 groot koek Bestanddele Karamel met sout 200 g suiker 60 ml…
Die 22ste Suidoosterfees word ingelui deur ’n indrukwekkende konsert van populêre en klassieke musiek. Anna…
Hooffoto: Stavros Cassapis Sedert die eerste episode van Niggies op kykNET uitgesaai is, het…
Adri Joubert was vir twee dekades die koel, kalm, gerusstellende gesig en stem van die…
Hierdie webwerf gebruik koekies.