kategorieë: KosJy kan

Jy kan Sabayon maak

Jy kan ’n regte, egte tiramisu maak. Hiervoor het jy ’n gekookte, skuimerige eiervla genaamd sabayon nodig. Dit is eintlik ’n nagereg uit eie reg en kan net so saam met vars vrugte bedien word.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }

• Die eiers word verhit om dit liggies gaar te maak, so raak jy ontslae van die rou eiersmaak, asook moontlike bakterieë soos salmonella.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }

• Omdat die eiers maklik kan skif, word dit oor ’n dubbelkoker geklop.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }

• Wanneer ’n dubbelkoker gebruik word, is dit belangrik dat die borrelende water nie aan die die hittebestande bak raak nie. Sit ’n skoon afdroogdoek tussen die kastrol met water en die bak met die eiers om die hitte beter te reguleer. Voel kort-kort aan die onderkant van die bak – dit moet liggaamstemperatuur wees en jou nie brand nie. Wees ook versigtig vir die warm stoom wat ontsnap.

• ’n Sabayon moet lig, romerig en byna skuimerig wees. Om te toets of die sabayon tot op die regte stadium geklits is sit die klitser af, lig op en maak op die oppervlak van die mengsel ’n vorm 8 met die klitser. As dit die vorm behou, is die eiervla reg.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }

Deel
Gepubliseer deur
Rooi Rose

Onlangse plasings

Stel die verbruiker se ervaring eerste! MSI se reis van 20 jaar om ’n ryk van skootrekenaars te bou

’n Nalatenskap wat daarop gebou is om hul verbruikers te verstaan  Oor die afgelope 20…

9 hours Gelede

Het jy wat dit vat vir ‘Die brug’ se tweede seisoen?

Iewers op ’n eiland met ’n toring staan nog ’n skatkis wat R1 miljoen kontant…

15 hours Gelede

Smelt-in-die-mond-koekies

Maak 30 koekies • 500 ml (2 k) koekmeel • 80 ml (1⁄3 k) kakao…

16 hours Gelede

Geurige tamatie-en-wors-gebak

Geurige tamatie-en-wors-gebak. Resep deur Vickie de Beer   Lees ook: Geurige worsies met sampioene en…

16 hours Gelede

Gebakte Carbonara

Vir hierdie heerlike gebakte Carbonara druk jy die blokkies mozzarella tussen die pennepasta in! Resep…

16 hours Gelede

Ribollita

Ribollita is ’n Toskaanse sopbredie. Dit word soos ’n sop gemaak maar is so lekker…

16 hours Gelede

Hierdie webwerf gebruik koekies.