Jy kan ’n regte, egte tiramisu maak. Hiervoor het jy ’n gekookte, skuimerige eiervla genaamd sabayon nodig. Dit is eintlik ’n nagereg uit eie reg en kan net so saam met vars vrugte bedien word.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }• Die eiers word verhit om dit liggies gaar te maak, so raak jy ontslae van die rou eiersmaak, asook moontlike bakterieë soos salmonella.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }• Omdat die eiers maklik kan skif, word dit oor ’n dubbelkoker geklop.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }• Wanneer ’n dubbelkoker gebruik word, is dit belangrik dat die borrelende water nie aan die die hittebestande bak raak nie. Sit ’n skoon afdroogdoek tussen die kastrol met water en die bak met die eiers om die hitte beter te reguleer. Voel kort-kort aan die onderkant van die bak – dit moet liggaamstemperatuur wees en jou nie brand nie. Wees ook versigtig vir die warm stoom wat ontsnap.
• ’n Sabayon moet lig, romerig en byna skuimerig wees. Om te toets of die sabayon tot op die regte stadium geklits is sit die klitser af, lig op en maak op die oppervlak van die mengsel ’n vorm 8 met die klitser. As dit die vorm behou, is die eiervla reg.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
Ons kyk hoej jy, as vernuftige tuissjef, heerlike smake met minder sout kan optower én…
Dit blyk ’n paar Ruiterbosch-inwoners gaan in April vir die gek gehou word danksy allerhande…
Wanneer gevaar met romanse gekombineer word, is ’n boek nie net ’n storie nie, maar…
Die fees word vanjaar van 1 tot 4 Mei gehou. [gallery columns="2" size="medium" ids="151862,151861"]…
Die kern van hierdie tradisie is die kuns daarvan om so te bak dat eenvoudige…
In die wêreld van televisie en teater is die rol van die skurk…
Hierdie webwerf gebruik koekies.