1 Laat die koek heeltemal afkoel. Meet die omtrek en hoogte van die koek.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }2 Sny ’n stuk bakpapier ±15 cm langer as die omtrek en 1 cm langer as die hoogte van die koek. Jy kan die papierstroke middeldeur sny om dit hanteerbaarder te maak.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }3 Smeer gesmelte sjokolade met ’n paletmes eweredig oor die bakpapier. Laat staan tot die sjokolade amper geset is.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }4 Sny die sjokolade oorlangs om reghoekige blokke te vorm – sowat 4 cm uitmekaar. Laat heeltemal afkoel en haal van die bakpapier af. Hou in die yskas. Gebruik die koekversiering as “gom” om die sjokolade aan die koek vas te plak. Die sjokoladeblokke moet effens oorvleuel.
WENK: Moet nóóit water by gesmelte sjokolade voeg nie – dit sal droog en krummelrig raak. As dit wel gebeur, kan jy ’n klein bietjie melk of room byvoeg om die situasie te red.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
Showmax se gewilde werklikheidsreeks, The Mommy Club: Van die Hoofstad bied ’n vars, maar soms…
Deur Maryke Roberts. Foto’s: Clifford Roberts Creation het ook pas by die Eat…
Lewer 1 groot koek Bestanddele Karamel met sout 200 g suiker 60 ml…
Die 22ste Suidoosterfees word ingelui deur ’n indrukwekkende konsert van populêre en klassieke musiek. Anna…
Hooffoto: Stavros Cassapis Sedert die eerste episode van Niggies op kykNET uitgesaai is, het…
Adri Joubert was vir twee dekades die koel, kalm, gerusstellende gesig en stem van die…
Hierdie webwerf gebruik koekies.