1 Giet 40 ml asyn, ’n lourierblaar en 6 peperkorrels in ’n klein kastrol en kook af oor hoë hitte tot ’n derde van die asyn oorbly.
2 Klits 2 eiergele, die asyn en ’n klontjie sagte botter oor ’n dubbelkoker tot dit begin verdik. Dit moet oor ’n baie lae hitte gedoen word aangesien die sous maklik skif.
3 Voeg 125 g sagte botter blokkie vir blokkie by die eiermengsel en klits goedna elke byvoeging. Haal van die hitte af sodra al die botter bygevoeg is. Die sous moet blink en glad wees
NOG WENKE
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }ANDER VARIASIES
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }Lemoen-hollandaise Vervang die suurlemoensap deur lemoen- of pomelosap en geur met die gerasperde skil van een lemoen. Dis veral lekker saam met aspersies.
Chantilly-hollandaise Vou 60 ml styf geklitste crème fraîche of dubbeldikroom by die sous in. Heerlik ryk saam met hoender of vis.
Mosterd-hollandaise Voeg 10 ml Dijon-mosterd by en sit voor met eiers of vis.
In die 11de episode van Kokkedoor Vuur & Vlam, kykNET se spannende koswerklikheidsreeks, word die…
Die verandering van somer na herfs beteken dat somer-beddegoed deeglik gestoor moet word tot die…
Deur Jade Rhode As jy opgemerk het dat jou foon doodgaan na 'n kort…
Vraag Moet ek my my grimeerkwassies was, en hoe gereeld? - Tirsa van Staden Lees…
Showmax se gewilde werklikheidsreeks, The Mommy Club: Van die Hoofstad bied ’n vars, maar soms…
Hierdie webwerf gebruik koekies.