1 Sit die hoender met die rugkant na bo op ’n plastiekkapplank. Sny die hoender met ’n skerp mes of kombuisskêr van die onderkant af, al langs die ruggraat oop. Doen dieselfde aan die ander kant sodat die hele ruggraat uitgesny is.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
2 Keer die hoender om. Vou dit oop sodat die boudjies aan weerskante van die hoender is. Druk die hoender met die palm van jou hand plat. Spoel die binnekant mooi skoon en druk met handdoekpapier droog.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
Maak hierdie oopgevlekte hoender met salsa verde
Die nuwe kaaskoek! Ons Suid-Afrikaners hou mos van ’n lekker yskastert. Maar ongelukkig is dit…
Genoeg vir 4-6 Bestanddele Sous 60 ml (¼ k) perskeblatjang 60 ml (¼ k)…
In die wêreld van Suid-Afrikaanse musiek is daar sterre, en dan is daar legendes. Jannie…
“Mens weet nooit, terwyl jy bloed en trane stort soos jy aan ’n produksie werk,…
Genoeg vir 4-6. Bestanddele 4 snye bruinbrood, korsies verwyder 125 ml (½ k)…
Is jou beker half leeg of half vol? Maak seker jy hou daardie metaforiese beker…
Hierdie webwerf gebruik koekies.