1 Sit die hoender met die rugkant na bo op ’n plastiekkapplank. Sny die hoender met ’n skerp mes of kombuisskêr van die onderkant af, al langs die ruggraat oop. Doen dieselfde aan die ander kant sodat die hele ruggraat uitgesny is.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
2 Keer die hoender om. Vou dit oop sodat die boudjies aan weerskante van die hoender is. Druk die hoender met die palm van jou hand plat. Spoel die binnekant mooi skoon en druk met handdoekpapier droog.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
Maak hierdie oopgevlekte hoender met salsa verde
Granola is deesdae nie net meer vir ontbyt bedoel nie. Hierdie krakerige kombinasie van sade…
Showmax het pas die amptelike lokprent vir The Mommy Club: Van die Hoofstad, vrygestel. Dis…
Genoeg vir 8 Bestanddele Tertdeeg 375 g koekmeel 2,5 ml (½…
In die derde episode van kykNET se skitterende Kokkedoor Vuur & Vlam-reeks moes die deelnemers…
Deur Maryke Roberts. Foto's: Maryke Roberst en verskaf/Departement Kultuur en Toerisme, Abu Dhabi …
Brandrissies is nie in almal se smaak nie en nie almal se palet hou van…
Hierdie webwerf gebruik koekies.