1 Rol die fillovelle oop en bedek met ’n klam, skoon kombuisdoek. Die doek moenie te nat wees nie, anders word die deeg pap.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }2 Haal een vel op ’n slag uit en verf deeglik met gesmelte botter. Sit die volgende vel bo-op, eindig met gesmelte botter en bak in ’n warm oond tot goudbruin en bros.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Geweefde vanielje-en-vye-tertjies
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
As die winter jou vaal en verlep laat voel, is dit tyd vir ’n lekker…
Bak hierdie lieflike en geurige brood en vul jou huis met die hartverwarmende geur van…
Ons wil almal die soort vrou wees wat ’n kamer binnestap en selfvertroue uitstraal. Gebruik…
Soos ‘n mens ouer word, raak dit moeiliker om die sigbare tekens van elke verbygaande…
Gebruik ons resep vir basiese soetkoekies en maak hierdie lieflike karamelspringmielies-en-mout-koekies. Die koekieblik sal nie…
Een keer om die son, volg die lief en leed van een familie oor die…
Hierdie webwerf gebruik koekies.