1 Dis nie nodig om die knoffelhuisie te skil nie. Sit net die lem van ’n sjefsmes dwars op die knoffelhuisie en slaan met jou handpalm op die lem om die knoffelhuisie fyn te druk. Nou kan die skil maklik verwyder word.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }2 Kap die knoffel fyn deur die lem van voor na agter te beweeg. Sit jou ander hand op die punt van die mes sodat jy die mes beter kan beheer. Strooi ’n bietjie growwe sout oor die gekapte knoffel. Smeer die knoffel met die mes se punt tot ’n gladde pasta.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }3 Die geroomde knoffel kan nou by ’n slaaisous gevoeg word.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
Genoeg vir 4. Bestanddele 500 g vars pasta, soos tagliatelle of spaghetti 250 ml…
Om jou hond se ore skoon te maak is ’n noodsaaklike deel van sy basiese…
Bestanddele 3-4 groot rooi soetrissies, middeldeur gesny, en wit vliesies en pitte verwyder. sout…
Ons almal het een of ander slegte gewoonte. Die goeie nuus is dat jy dit…
Van speelskool na grootskool: 5 wenke deur Mariette Snyman. Foto Pixabay Om by die…
Met die strandseisoen op ons, kyk ons na die moets en moenies om te verseker…
Hierdie webwerf gebruik koekies.