1 Dis nie nodig om die knoffelhuisie te skil nie. Sit net die lem van ’n sjefsmes dwars op die knoffelhuisie en slaan met jou handpalm op die lem om die knoffelhuisie fyn te druk. Nou kan die skil maklik verwyder word.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }2 Kap die knoffel fyn deur die lem van voor na agter te beweeg. Sit jou ander hand op die punt van die mes sodat jy die mes beter kan beheer. Strooi ’n bietjie growwe sout oor die gekapte knoffel. Smeer die knoffel met die mes se punt tot ’n gladde pasta.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }3 Die geroomde knoffel kan nou by ’n slaaisous gevoeg word.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
Bak hierdie lieflike en geurige brood en vul jou huis met die hartverwarmende geur van…
Ons wil almal die soort vrou wees wat ’n kamer binnestap en selfvertroue uitstraal. Gebruik…
Soos ‘n mens ouer word, raak dit moeiliker om die sigbare tekens van elke verbygaande…
Gebruik ons resep vir basiese soetkoekies en maak hierdie lieflike karamelspringmielies-en-mout-koekies. Die koekieblik sal nie…
Een keer om die son, volg die lief en leed van een familie oor die…
’n Tornado van drama gaan glo Ruiterbosch, die fiktiewe Kaapse woonbuurt waar Suidooster afspeel, dié…
Hierdie webwerf gebruik koekies.