kategorieë: KersfeesKosJy kan

JY KAN brosbroodkoekies met plastiekversiersel maak

Getooi met tierlantyntjies

Jy kan brosbroodkoekies getooi met plastiekversiersel en gefotostateerde plastiekversierselblomme maak.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }

Gaan so te werk

Plastiekversiersel word ook “suikerpasta” of ready to roll icing genoem en die klaarbereide versiersel kan by bakwinkels of supermarkte gekoop word. Knyp gholfbal-groottes af, knie tot sag en rol so dun moontlik op ’n skoon werkvlak uit wat liggies met versiersuiker bestrooi is.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }

• As jy wil hê die versiersuiker moet langer mooi hard bly, knie ’n knypie poeier genaamd “CMC” by die versiersuiker in.
• Jy kan die plastiekversiersel kleur deur ’n paar druppels voedselkleursel in te knie.
• Jy kan enige denkbare patroon of foto op die eetbare versiersel laat druk. Jy kan dit bestel in A4-bladsye of klein kolwyntjiepatrone. Knip jou patroon versigtig met ’n klein skêrtjie uit. Die bladsye word bros as dit te lank buite lê en skeur dan maklik wanneer jy dit knip. Hou tot benodig in die plastieksak waarin dit kom.
• Sit eers ’n lagie plastiekversiersel op die koek of koekies en plak die uitgeknipte, gefotostateerde plastiekversiersel met die “gom” bo-op vas.
• Versiersuikergom: Meng 125 ml (½ k) versiersuiker met ’n paar druppels water en meng tot ’n klewerige mengsel wat soos lym lyk. Smeer op die plastiekversiersel en plak vas.

Maak jou eie brosbrood. Klik hier.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
Deel
Gepubliseer deur
Rooi Rose

Onlangse plasings

Het jy wat dit vat vir ‘Die brug’ se tweede seisoen?

Iewers op ’n eiland met ’n toring staan nog ’n skatkis wat R1 miljoen kontant…

5 hours Gelede

Smelt-in-die-mond-koekies

Maak 30 koekies • 500 ml (2 k) koekmeel • 80 ml (1⁄3 k) kakao…

6 hours Gelede

Geurige tamatie-en-wors-gebak

Geurige tamatie-en-wors-gebak. Resep deur Vickie de Beer   Lees ook: Geurige worsies met sampioene en…

6 hours Gelede

Gebakte Carbonara

Vir hierdie heerlike gebakte Carbonara druk jy die blokkies mozzarella tussen die pennepasta in! Resep…

6 hours Gelede

Ribollita

Ribollita is ’n Toskaanse sopbredie. Dit word soos ’n sop gemaak maar is so lekker…

6 hours Gelede

Kaas-en-Marmite-mosbolletjiebrood

Kaas-en-Marmite-mosbolletjiebrood deur Vickie de Beer. Foto: Lindy Kriek  

7 hours Gelede

Hierdie webwerf gebruik koekies.