Die gaarmaakmetode Bain-marie word gebruik om geregte wat baie eiers bevat en wat maklik kan skif (en daarom nie hoë temperature kan weerstaan nie) gaar te maak.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }Eiers stol redelik vinnig by 63 °C – 66 °C, daarom is dit belangrik om die temperatuur laag en konstant te hou. Water hou die temperatuur eweredig sodat iets soos ’n vla syglad set en nie ná die bakslag soos roereiers lyk nie.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }1 Verhit die oond volgens die resepaanwysing en skuif die oondrak na die middel van die oond. Sit ’n afdrooglap onder-in ’n diep oondpan sodat die bakkies nie rondskuif nie en sit die bakkies op die lap. Vul die bakkies ²⁄³ met die vlamengsel.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }2 Werk baie versigtig. Gooi genoeg kokende water in die pan om die kante van die bakkies ¾ te bedek. 3 Gebruik twee vadoeke en tel die oondpan baie versigtig in die oond, of sit die oondpan eers in die oond en vul dan met kookwater. Bak volgens die resep. Laat in die waterbad afkoel voor jy dit uitkeer.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
Showmax se gewilde werklikheidsreeks, The Mommy Club: Van die Hoofstad bied ’n vars, maar soms…
Deur Maryke Roberts. Foto’s: Clifford Roberts Creation het ook pas by die Eat…
Lewer 1 groot koek Bestanddele Karamel met sout 200 g suiker 60 ml…
Die 22ste Suidoosterfees word ingelui deur ’n indrukwekkende konsert van populêre en klassieke musiek. Anna…
Hooffoto: Stavros Cassapis Sedert die eerste episode van Niggies op kykNET uitgesaai is, het…
Adri Joubert was vir twee dekades die koel, kalm, gerusstellende gesig en stem van die…
Hierdie webwerf gebruik koekies.