Die gaarmaakmetode Bain-marie word gebruik om geregte wat baie eiers bevat en wat maklik kan skif (en daarom nie hoë temperature kan weerstaan nie) gaar te maak.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }Eiers stol redelik vinnig by 63 °C – 66 °C, daarom is dit belangrik om die temperatuur laag en konstant te hou. Water hou die temperatuur eweredig sodat iets soos ’n vla syglad set en nie ná die bakslag soos roereiers lyk nie.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }1 Verhit die oond volgens die resepaanwysing en skuif die oondrak na die middel van die oond. Sit ’n afdrooglap onder-in ’n diep oondpan sodat die bakkies nie rondskuif nie en sit die bakkies op die lap. Vul die bakkies ²⁄³ met die vlamengsel.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }2 Werk baie versigtig. Gooi genoeg kokende water in die pan om die kante van die bakkies ¾ te bedek. 3 Gebruik twee vadoeke en tel die oondpan baie versigtig in die oond, of sit die oondpan eers in die oond en vul dan met kookwater. Bak volgens die resep. Laat in die waterbad afkoel voor jy dit uitkeer.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
Nare bedmaats: Raad vir stofmyte deur Anet Schoeman. Hooffoto: iStock/fongleon356 As jy volgende keer tussen…
Sensitiwiteit is nie ’n swakheid of iets wat reggemaak moet word nie. Dis iets wat…
Soms is dit moeilik om die ouer van ’n troeteldier te wees, veral wanneer dit…
Die passievolle kos-entoesias Yolani Abrahams (32) is saam met Herman Lensing een van die beoordelaars…
Vanaf 30 Mei tot 1 Junie, vind dié ekspo plaas by Idlewild Country Estate, net…
Ons kyk hoej jy, as vernuftige tuissjef, heerlike smake met minder sout kan optower én…
Hierdie webwerf gebruik koekies.