Maak so: TUNA
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }Die dae is verby dat ons tuna net uit ’n blik hoef te eet. Dié lekkerny is deesdae vars beskikbaar.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }Kies so
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }Die connoisseur se keuse is blouvintuna. Dié soort tuna het meer vet as die res van sy familie en is ook geuriger. Die vleis het ’n donkerrooi kleur en lyk byna soos rou beesvleis. Maak seker daar is nie droë plekke, bruin kolle of ’n reënboogskynsel op die vis nie.
Idees met tuna
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }Granola is deesdae nie net meer vir ontbyt bedoel nie. Hierdie krakerige kombinasie van sade…
Showmax het pas die amptelike lokprent vir The Mommy Club: Van die Hoofstad, vrygestel. Dis…
Genoeg vir 8 Bestanddele Tertdeeg 375 g koekmeel 2,5 ml (½…
In die derde episode van kykNET se skitterende Kokkedoor Vuur & Vlam-reeks moes die deelnemers…
Deur Maryke Roberts. Foto's: Maryke Roberst en verskaf/Departement Kultuur en Toerisme, Abu Dhabi …
Brandrissies is nie in almal se smaak nie en nie almal se palet hou van…
Hierdie webwerf gebruik koekies.