Ons pragtige voorbladvrou vir Julie 2015 en stylkoningin, Jackie Burger, deel haar geheime vir ’n stylvolle voorkoms.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }Hoe is jy grys sonder om oud te lyk?
Dit gaan vir my oor styl en selfbeeld. Ek was reeds in my vroeë dertigs grys (ek het my pa se silwerdos geërf!) en het sonder om te twyfel dit aanvaar en begin eksperimenteer met moderne haarstyle. My modestyl is uniek en ek het ’n positiewe en kreatiewe lewensuitkyk.
Hoe versorg jy jou hare?
Ek het ’n wonderlike haarstilis, Dawid Kriel van Institute Aesthetics in Somerset Wes, wat seker maak my hare lyk altyd goed versorg en glansend. Hy gebruik ’n silwer sjampoe om die kleur in stand te hou (grys hare kan gou ’n geel ondertoon kry). Ek was my hare slegs eenkeer per week om die natuurlike olies te stimuleer en kry maandeliks ’n behandeling en knip.
Het jy enige haarsnitte wat jy vind die beste werk by grys hare?
Dit hang af van jou haartekstuur. Ek het fyn hare en gee voorkeur aan style wat korter is (dit pas ook beter by my gesigsvorm). Maar dan gaan dit vir my nie oor my haarkleur nie, maar waarvan ek hou. Grys hare word met ouderdom geassosieer, net as ons dit toelaat.
En dan, hoe moet jy jou grimering dra as jy grys is?
Ek verkies minimalistiese grimering met aksente soos donker (veral rooi) lipstiffie en goed versorgde wenkbroue. Ek belê in goeie velsorgpatrone vir ’n natuurlike voorkoms.
* Lees ons volledige onderhoud met Jackie op bl. 16 van ons Julie 2015-uitgawe. Het jy al opgelet die ’nuwe’ gesigte op voorblaaie, loopplanke en in advertensies is, hoe sal ’n ou dit nou stel, nie so danig jonk, jeugdig of vars nie? Om die waarheid te sê, silwer en grys hare, plus ’n klompie opsigtelike plooie, beleef nou ’n mode-oomblik! Ons gesels ook met Gabi Rosenworth en Jenni Button.
’n Nalatenskap wat daarop gebou is om hul verbruikers te verstaan Oor die afgelope 20…
Iewers op ’n eiland met ’n toring staan nog ’n skatkis wat R1 miljoen kontant…
Maak 30 koekies • 500 ml (2 k) koekmeel • 80 ml (1⁄3 k) kakao…
Geurige tamatie-en-wors-gebak. Resep deur Vickie de Beer Lees ook: Geurige worsies met sampioene en…
Vir hierdie heerlike gebakte Carbonara druk jy die blokkies mozzarella tussen die pennepasta in! Resep…
Ribollita is ’n Toskaanse sopbredie. Dit word soos ’n sop gemaak maar is so lekker…
Hierdie webwerf gebruik koekies.