kategorieë: Nuut & NouKos

Izelle Hoffman se pynappel-en-rooi-soetrissie hoendersosaties

Genoeg vir 4

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }

• 4 hoenderborsies in blokkies gesny (gebruik 1 borsie per sosatie)
• 1 vars pynappel, geskil en in blokkies gesny
• 1 rooi soetrissie, ontpit en in blokkies gesny
• 1 medium rooi-ui, in blokkies gesny
• olyfolie
• paprika
• origanum
• cajun-speserye
• heuning
• sesamsaad
• vars kruie vir garnering

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }

1 Week die sosatiestokkies in water vir ongeveer ’n uur om te voorkom dat dit brand.
2 Maak die hoenderblokkies vooraf gaar sonder enige sout of kruie.
3 Ryg dan die hoender, pynappel, soetrissie en ui op die stokkies.
4 Meng dan die marinade as volg (gebruik ’n platboom bak sodat sosaties in die marinade gerol kan word):

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }

• 4 eetlepels heuning
• 1 teelepel paprika
• 1 teelepel cajun-speserye
• ½ teelepel sout
• ½ teelepel peper

Voeg 4-6 eetlepels warm water by sodat die heuning kan smelt

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }

5 Verhit ’n riffelpan met ’n bietjie olyfolie.
6 Bedek die sosatie met die marinade deur dit in die sous te rol totdat alle kante bedek is en braai in pan vir omtrent een minuut aan elke kant, terwyl dit met die origanum en sesamsaad besprinkel word.
7 Garneer met vars kruie en bedien dadelik.

Lees ook ons onderhoud met Izelle Hoffman hier

Deel
Gepubliseer deur
Michelle Nortje

Onlangse plasings

Smelt-in-die-mond-koekies

Maak 30 koekies • 500 ml (2 k) koekmeel • 80 ml (1⁄3 k) kakao…

1 hour Gelede

Geurige tamatie-en-wors-gebak

Geurige tamatie-en-wors-gebak. Resep deur Vickie de Beer   Lees ook: Geurige worsies met sampioene en…

1 hour Gelede

Gebakte Carbonara

Vir hierdie heerlike gebakte Carbonara druk jy die blokkies mozzarella tussen die pennepasta in! Resep…

1 hour Gelede

Ribollita

Ribollita is ’n Toskaanse sopbredie. Dit word soos ’n sop gemaak maar is so lekker…

2 hours Gelede

Kaas-en-Marmite-mosbolletjiebrood

Kaas-en-Marmite-mosbolletjiebrood deur Vickie de Beer. Foto: Lindy Kriek  

2 hours Gelede

Heerlike winterpastagebak

Hierdie heerlike pastagebak is genoeg vir 6 porsies.

2 hours Gelede

Hierdie webwerf gebruik koekies.