kategorieë: KosMaklik en vinnig

Italiaanse worsiepasta

Genoeg vir 4

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }

Bestanddele

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
  • olyfolie
  • 1 ui, gekap
  • 1 knoffelhuisie, gekneus
  • 1 rissie, pitte verwyder en fyn gekap (opsioneel)
  • 2 selderystokke, gekap
  • 2 middelslagwortels, fyn gerasper
  • 800 g (sowat 8) Italiaanse worsies
  • 400 g pennepasta
  • 500 ml (1 bottel) passata (Italiaanse tamatiesous)
  • hand vol basiliekruid

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }

Metode

  1. Maak ’n groot kastrol drie kwart vol water en geur met ‘n knypie sout. Bring tot kookpunt.
  2. Verhit solank olie in ’n groot pan oor matige hitte en soteer die uie, knoffel, rissie, seldery en wortels tot sag en ligbruin. Geur na smaak.
  3. Sny die een kant van die worsies se omhulsel oop en knyp happiegroottes van die vleis uit die sakkie en laat val direk in die pan. Braai vir 5 min.
  4. Voeg die pasta by die kookwater en kook volgens die aanwysings op die pak.
  5. Gooi die passata by die groente en kook vir nog 5-10 min.
  6. Dreineer die pasta en meng deur die passatamengsel. Strooi basiliekruid oor.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
Deel
Gepubliseer deur
Rooi Rose

Onlangse plasings

‘Kokkedoor Vuur & Vlam’: Net drie spanne oor ná stormagtige braai-uitdaging

In die 11de episode van Kokkedoor Vuur & Vlam, kykNET se spannende koswerklikheidsreeks, word die…

2 days Gelede

Pak jou somerlinne só weg

Die verandering van somer na herfs beteken dat somer-beddegoed deeglik gestoor moet word tot die…

2 days Gelede

Foute wat jy moet vermy wanneer jy jou slimfoon laai

Deur Jade Rhode   As jy opgemerk het dat jou foon doodgaan na 'n kort…

2 days Gelede

Was jou grimeerkwassies só

Vraag Moet ek my my grimeerkwassies was, en hoe gereeld?  - Tirsa van Staden Lees…

2 days Gelede

‘The Mommy Club’ se Ansu Viljoen: ‘Nie almal is bedoel om in jou binnekring te wees nie’

Showmax se gewilde werklikheidsreeks, The Mommy Club: Van die Hoofstad bied ’n vars, maar soms…

2 days Gelede

Suurlemoen-en-klapper-skywe

Resep deur Vickie de Beer

2 days Gelede

Hierdie webwerf gebruik koekies.