Genoeg vir 4
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
Bestanddele
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
- olyfolie
- 1 ui, gekap
- 1 knoffelhuisie, gekneus
- 1 rissie, pitte verwyder en fyn gekap (opsioneel)
- 2 selderystokke, gekap
- 2 middelslagwortels, fyn gerasper
- 800 g (sowat 8) Italiaanse worsies
- 400 g pennepasta
- 500 ml (1 bottel) passata (Italiaanse tamatiesous)
- hand vol basiliekruid
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Metode
- Maak ’n groot kastrol drie kwart vol water en geur met ‘n knypie sout. Bring tot kookpunt.
- Verhit solank olie in ’n groot pan oor matige hitte en soteer die uie, knoffel, rissie, seldery en wortels tot sag en ligbruin. Geur na smaak.
- Sny die een kant van die worsies se omhulsel oop en knyp happiegroottes van die vleis uit die sakkie en laat val direk in die pan. Braai vir 5 min.
- Voeg die pasta by die kookwater en kook volgens die aanwysings op die pak.
- Gooi die passata by die groente en kook vir nog 5-10 min.
- Dreineer die pasta en meng deur die passatamengsel. Strooi basiliekruid oor.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings
Bestanddele 3 eiers 60 ml (¼ k) room 80 ml (1/3 k) xylitol 80…
Kykers was woedend vir hom. Sommige het simpatie gehad. Ander het besef hoekom hy doen…
Hierdie storielyne gaan Suidooster-aanhangers behoorlik op die punt van hul stoele hou. Lee-Ann…
Genoeg vir 1 groot brood Bestanddele Jy het ’n groot staanmenger nodig om die…
As vroue is ons gewoond aan borsondersoeke. Maar mans is nie gewoond aan húl ondersoeke…
As 'n bloublasie jou langs die Suid-Afrikaanse kus raakslaan, is dit wat jy moet doen.
Hierdie webwerf gebruik koekies.