Voorverhit die oond tot 180 °C. English recipe Preheat the oven to 180 ° C.Italiaanse tamatiepasta
Ingredients
Instructions
1 Verwerk die ciabattabrood tot krummels in ’n voedselverwerker en skep op ’n bakplaat. Meng die knoffel, tiemieblare, suurlemoenskil en olie deur. Geur na smaak. Bak tot goudbruin en krakerig. Hou eenkant.
2 Verwerk die parmesaankaas, knoffel, brandrissie, ansjovisfilette en kersietamaties saam tot glad. Verhit die mengsel oor matige hitte en meng die orige kersietamaties by. Geur na smaak. Haal van die hitte af en meng die basiliekruidblare deur.
3 Skep die sous oor die pennepasta en strooi ekstra basiliekruidblare en die ciabattakrummels oor voor jy die pasta voorsit.
1 Add the ciabatta bread to a food processor to make crumbs. Spoon crumbs onto a baking sheet. Combine the garlic, thyme, lemon zest and oil. Season to taste. Bake until golden brown and crisp. Set aside.
2 Mix the parmesan, garlic, chili, anchovies and cherry tomatoes until smooth. Heat the mixture over medium heat and mix in the remaining cherry tomatoes. Season to taste. Remove from the heat and stir the basil through.
3 Spoon the sauce over and sprinkle penne pasta, extra basil and ciabatta crumbs over the pasta before serving.