'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
4 porsies
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
½ k pêrelgort
2 e olyfolie
800 g lamskenkels
1 ui, dun gesny
2 selderystingels, gekap
2 wortels, grofgesny
1 rooirissie, ontpit en gekap
4 knoffelhuisies, fyngekap
2 t vinkelsaad
1 t gerookte paprika
2 vars lourierblare
⅓ k tamatiepasta
400 g-blik gekapte tamaties
3 k beesvleisaftreksel
2 e pietersielieblare, gekap
⅓ k parmesaankaas, gerasper
roketblare, om voor te sit
Wenk
Gebruik lamskenkels wat op die Franse manier gesny is. Dit is wanneer die bene se boonste gedeeltes’n bietjie gesny en geskraap is, terwyl die vleis self van enige oortollige vet en sening verwyder is. Skenkels soek ‘n lang kooktyd om die beste geur na vore te bring.
Hooffoto: Aremediasyndication.com.au/magazinefeatures.co.za
Baie kinders spartel met wiskunde, en wanneer daar druk op hulle geplaas word om te…
Foto's: Getty Images Die Oscar-toekennings is die grootste aand op die Hollywood-kalender, en…
Hier is 10 maniere om jou meer gemotiveerd te maak om te oefen: Oefen…
Dis herfstyd in die Kaap en met hierdie seisoensverandering waai die winde van verandering baie…
Jy herken waarskynlik Laura-Lee Mostert vir haar komiese talent as die flambojante drama-onderwyseres, Driena, in…
Hierdie webwerf gebruik koekies.