'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
4 porsies
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
½ k pêrelgort
2 e olyfolie
800 g lamskenkels
1 ui, dun gesny
2 selderystingels, gekap
2 wortels, grofgesny
1 rooirissie, ontpit en gekap
4 knoffelhuisies, fyngekap
2 t vinkelsaad
1 t gerookte paprika
2 vars lourierblare
⅓ k tamatiepasta
400 g-blik gekapte tamaties
3 k beesvleisaftreksel
2 e pietersielieblare, gekap
⅓ k parmesaankaas, gerasper
roketblare, om voor te sit
Wenk
Gebruik lamskenkels wat op die Franse manier gesny is. Dit is wanneer die bene se boonste gedeeltes’n bietjie gesny en geskraap is, terwyl die vleis self van enige oortollige vet en sening verwyder is. Skenkels soek ‘n lang kooktyd om die beste geur na vore te bring.
Hooffoto: Aremediasyndication.com.au/magazinefeatures.co.za
MSI is opgewonde om ons eksklusiewe vakansieverkope aan te kondig, wat van 10 Desember tot…
Die lewe is te kort om al jou eie foute te maak. Leer by ander…
Los jy jou potjies se deksels oop of staan jou skoonheidsprodukte in die son? Dan…
Maak hierdie maklike gemmerbier - dit bevat nie gis nie! Dis die heerlikste afkoel-drankie.
Vonkelwyn is ryk aan geskiedenis Die tradisie om met vonkelwyn iets te vier word histories…
Met hierdie wenke sal jy soggens die spreekwoordelike gousblom eerder as die molshoop wees, al…
Hierdie webwerf gebruik koekies.