'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
4 porsies
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
½ k pêrelgort
2 e olyfolie
800 g lamskenkels
1 ui, dun gesny
2 selderystingels, gekap
2 wortels, grofgesny
1 rooirissie, ontpit en gekap
4 knoffelhuisies, fyngekap
2 t vinkelsaad
1 t gerookte paprika
2 vars lourierblare
⅓ k tamatiepasta
400 g-blik gekapte tamaties
3 k beesvleisaftreksel
2 e pietersielieblare, gekap
⅓ k parmesaankaas, gerasper
roketblare, om voor te sit
Wenk
Gebruik lamskenkels wat op die Franse manier gesny is. Dit is wanneer die bene se boonste gedeeltes’n bietjie gesny en geskraap is, terwyl die vleis self van enige oortollige vet en sening verwyder is. Skenkels soek ‘n lang kooktyd om die beste geur na vore te bring.
Hooffoto: Aremediasyndication.com.au/magazinefeatures.co.za
Bestanddele Susan sny elke laag deur en vorm so ’n vierlaagkoek. Ons het die resep…
Die kykNET-sepie Suidooster se sterre skitter weer helder by vanjaar se Suidoosterfees by die Kunstekaap. …
Daar is ’n ou stukkie Chinese wysheid wat sê: “Jy sterf van jou voete af…
Vier Paasfees met ’n lang, uitgerekte kuier in die buitelug. Hier is heerlike en maklike…
Ontglip jou kind jou elke keer as jy wil gesels? Hier is ’n paar wenke…
Heinz en Aletté-Johanni Winckler was vandeesweek Rian van Heerden se gaste op Laataand by Rian. Dié…